Шок! Арестуваха мъжа на Ирена Милянкова за търговия със секс робини!

Ирена Милянкова

Потвърдиха се слуховете, вървящи сред арт средите, че съпругът на Ирена Милянкова търгува със секс робини.

Ирена е позната на зрителите от ролята си на мутреса в сериала на БНТ „Под прикритие“. Вчера бардака разбит от антимафиотите бил в къщата на … актрисата.

Ченгетата са закопчали мъжът й Росен Чолов-Чолата, a  Милянкова се оказа истинска мутреса, подобно на героинята си  в сериала Съни.

Спец ченгетата от ГДБОП нахлули в тузарската къща на моделката Ирена Милянкова, заловили манекенките от FH1 да заработват допълнително кинти като проститутки. Босът Чолата бил страшно изненадан от акцията, докато „Мадам“ Милянкова била адски спокойна.

Антимафиотите се изненадали от лукса в тузарският бардак в столичния квартал Горна баня. Нейният съпруг е един от близките съратници на Красимир Маринов – Големия Маргин.

Ирена Милянкова - Мадам

Официално неговия бизнес е да се занимава с подбор на девойки за модна агенция FH1, но всъщност ги набирал за леки жени, които се предлагали на българи и араби, срещу обещания за големи пари, но уви, често девойките оставали излъгани.

Интересно тази модна агенция се рекламираше и от Черната Златка. Като лице на въпросната модна агенция,  Златка Димитрова имаше участия във всички мероприятия  на FH1.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RhGkmaURSHs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *