Шок! Алекс Раева иска да се жени за… Мария Игнатова!

Алекс раеваАлекс Раева страшно обича и уважава  Мария Игнатова, призна самата тя в свое интервю.

„Мария много ми помогна и ме дооформи като артист, без да иска и без да го знае изобщо.  Двете  сме много емоционални, страхотен тандем сме и ако тя беше мъж, веднага щях да я направя свой съпруг, без даже да се замислям.“, каза патетично Раева. Без да се сети, че ако се ожени за Мария, то трябва и да се разведат.

Не за друго, а не можела да търпи дълго време един и същи човек до себе си.  „Не мога да издържа дълго време е един мъж. Много бързо ми става скучно. Например, много хора мислят, че още сме си заедно с Дончо, а пък  ние се разделихме преди 5 години. И никой не разбра, защото не искахме да го разгласяваме.

Решихме, че е по-добре да изживеем тези неща, без да четем по вестниците и сайтовете какво е станало, кой на кого е изневерил и други измислици. А ние просто прекратихме връзката си, понеже сме много различни в разбирания и като поведение.

Алекс мАРИЯМного готино се разделихме, много хубаво си поприказвахме и даже се посмяхме. Често ни виждат заедно на кафе, защото останахме добри приятели и затова много хора си мислят, че още сме си двойка. Но всъщност до мен в момента има друг човек“.

Алекс стигна и по-далеч. Тя призна, че предишният бившият й съпруг Камен я малтретирал. И му благодари в ефир за шамарите, които е изяла. За физическите и психическите. Понеже я били направили по-силна. Тя се сравни със Сани Алекса и каза, че след първия бой също не си отишла. На втория също…

Преди да се случи на самата мен, много се чудех на тези жени защо не бягат от насилниците си. После разбрах. Трудно ти е да повярваш, че си направил грешен избор, че това ти го причинява човекът, когото обичаш. Разочарованието, че си се провалил най-боли“, призна водещата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *