Шокираща версия: Кристиан Костов спечели „Евровизия”, защото не е раснал в България!

Крис3Че Кристиан Костов спечели второто място в „Евровизия” и стана първият наш представител стигнал до толкова високо място, вече е стара новина.

Че България го заля с еуфорията си и че дори Бойко Борисов и министърът на културата  го поздравиха, също не е вече новина.

Че се намериха хора,  които започнаха да тролят момчето с ангелски глас и да го питат къде ще занесе наградата, в България или Русия, си е пък напълно нормално за българския манталитет. Ние сме странно племе, дори някой на Луната да се качи, пак ще започнам да ровим в мръсното му бельо и пак ще му търсим кусури.

В случая, според троловете, кусурът на Кристиан е, че е роден в Москва. Не къде да е, а в Москва! Истинско престъпление и предателство! Ако беше в Париж, Лондон и дори някое албанско село, както и да е, Ама Москва…

Чуха се обаче и трезви гласове, че Крис има огромен шанс, че е учил в московско училище, а в Ямбол се е прибирал само за ваканциите.

Така момчето е избягнало обичайната среда на насилие и агресия, на алкохол и наркотици, на фукнярене и мерене на мускули, каквото е сега родното школо.

Кристиян клипНапротив. Ходил е в училище, в което е имало правила, учениците са се занимавали с уроците си, не са биели учителите, не са се драли до смърт в междучасията, изповядвали са някакви старомодни за ЕС ценности и просто са различни.

Една съпоставка между едновременно изгрялите  Гери-Никол, която бе предвидена да ходи на „Евровизия”,  Дара, Наско и цялото Х фактор поколение и Кристиан.

Момчето е срамежливо, сдържано, не се облича като плашило, не си пуска всеки ден селфита полуголо, даже една татуировка не си е направило. Прилича точно на 17 годишен юноша и в него има нещо много чисто и сърдечно и никакви следи от звездомания, надутост, превземки и чиста проба лигавене пред зрителите.

Гери-Ниикол ЛолитаКрис си призна наивно, че са му махнали очилата, за да е по-красив на сцената, но пък не виждал публиката. Обясни, че замисълът на сценичния му костюм е да крие гипсираната му ръка, която счупи на Боровец.  Издаде, че е бил с гнойна ангина и е пял на сцената с 39 градуса температура и почти не помни изпълнението си. Само знае, че я е карал на адреналин. Изтръгнал всичко от себе си, макар да е треперел от треската и да му идвало да легне и да се завие, забравяйки за всичко.

И накрая каза простичко: „Радвам се, че България ме избра да я представям на „Евровизия”, това е награда не само за мен, но и за всички българи !” И се разплака. Съвсем искрено.

А ние също искрено се радваме, че има все още талантливи български деца, които не са покварани от славата и карат цял свят да повтаря името България.

Без значение къде са родени!

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шокираща версия: Кристиан Костов спечели „Евровизия”, защото не е раснал в България!"

  1. Анонимен   17.05.2017 at 9:10

    Добре написано и пълната истина! Момчето е като самороден бисер, а го оплюха, защото не е като останалите!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *