Шарапова превърна Григор в мъж под чехъл

Григор загуби уменията си на корта за сметка на тези в кревата на Шарапова
Григор загуби уменията си на корта за сметка на тези в кревата на Шарапова

  Григор Димитров е тръгнал по надолнището като Валери Божинов! В тениса вече си скубят косите, че Мария Шарапова е изцедила силиците на хасковлията, който вече губи от някакви анонимници. Заради нея го изгониха и от шведската академия. По-рано пък връзката му със Серина Уилямс стана причина за развода на Гришо с тогавашния му треньор и бъдещ любовник на американката Патрик Муратоглу.

„Фустите от Америка и Русия съсипаха момчето“, оплакват го в тенис средите. В последно време Гришо го няма никакъв. На турнира в шведския град Бостад загуби сет от 17-годишния представител домакините Елиас Имер, кайто е чак на 1032 място в ранглистата.

Мария Шарапова и Григор Димитров В Пекин отпадна от испанския квалификант Роберто Агур. На „Ю ЕС Оупън“ пък го препъна никому неизвестният португалец Жоао Соуса, което влезе в топ 3 на големите провали на турнира. Говори се, че зад всичко това стои връзката на Гришо с Шарапова.

26-годишната рускиня била болезнено ревнива и държала четири години по-младото си гадже от България под чехъл. За да й бъде под око, наша Маша дори го накара да тренират заедно в Ню Йорк преди „Ю Ес Оупън“. Нито Григор прокопса от тази работа, нито Шарапова. Следващият ход на рускинята бе да убеди Григор да отиде да живее при нея в Лос Анджелис вместо в Стокхолм, където българинът се подготвяше в академията си.

Там най-големият ни тенис талант, тренираше от миналия ноември, а треньорът му Микаел Тилстрьом го изведе до победите над сърбина Новак Джокович и до 26-о място в света. Вместо обаче да си гледа тениса в Швеция, Гришо хукна за Щатите по нареждане на Маша.

Хасковлията бе изгонен от шведската си академия, след като избра да заживее с Маша в Лос Анджелис
Хасковлията бе изгонен от шведската си академия, след като избра да заживее с Маша в Лос Анджелис

„Димитров взе решение да остане малко повече в Лос Анджелис. Това нещо за академията би се тълкувало, че личният му треньор Тилстрьом трябва да е малко или много откъснат от работата си тук. Това разваля цялата концепция на нашата академия, в която ние дълбоко вярваме“, обясниха деликатно шведите за раздялата с Гришо.

В световния тенис се коментира, че високото сек*уално майсторство на двойката Димитров – Шарапова май е за сметка на резултатите им на корта. Рускинята очевидно е влошила подготовката си и отпадна заради контузии от четири поредни турнира през лятото. Бащата на Маша Юрий Шарапов, който от август й е личен треньор, вече се е хванал за главата какво да прави. Откакто ходи с Гришо, щерка му има победи само на два турнира в Индиън Уелс и Щутгарт. Шарапов се гневял на непрекъснатото цуни-гуни между Маша и кандидат-зетя, което според него било една от причините за лошото й явяне напоследък.

Мария Шарапова
Мария Шарапова

Григор не за пръв път жертва тениса заради фустите. Връзката му с американката Серина Уилямс миналата година доведе до разрив между него и треньора му Патрик Муратоглу. Специалистът също се усукваше около Серина и в крайна сметка й спечели сърцето. Заради това пък Григор напусна академията му в Париж и се хвана с Шарапова. Тази обаче се оказа ревнива до небесата. На турнира „Уимбълдън“ Маша направо полудя, след като сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън взе да се зазяпва по Гришо. Оттогава Шарапова държи хасковлията под око и в крайна сметка успя да го прибере при себе си в Лос Анджелис.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шарапова превърна Григор в мъж под чехъл"

  1. мирабела   22.01.2014 at 22:48

    Горкият Гришо е загазил.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *