Чудо! Жените на Коко Динев се прегърнаха

Жените на Коко Динев позираха заедно
Жените на Коко Динев позираха заедно

  На уникално събитие станаха свидетели гостите в дискотеката на Коцето в Студентски град. Преди няколко вечери в заведението се сблъскаха отколешните врагини Емилия и Анелия. Но вместо да се разхвърчат искри и да се разрази грозен скандал, стана чудо – настоящата и бившата жена на Коко Динев си подадоха ръце. Двете дори се прегърнаха и запяха в дует.

Началото на примирието бе поставено още през лятото. Певиците признаха, че на нарочна среща са изгладили неразбирателствата си и са си простили.

„Аз бях инициатор, понеже имаме деца, които са брат и сестра.

Падна ми един товар. За мен е удовлетворение, че така се случи. Съжалявам за нещата, които станаха под влияние на емоции. Не се гордея с тях. И тя направи някои неща, които ме засегнаха. А и аз каквото мисля на момента, го казвам. Но не искам да гледам миналото. Тя разбра

Анелия и Емилия във вихъра на купона
Анелия и Емилия във вихъра на купона

моите грешки, аз – нейните. Съжалихме и така“, обясни Емилия през юли. На свой ред и Анелия се впусна в обяснения как дългогодишната война със заместницата и в кревата на Коко Динев най-сетне е приключила и двете са изпушили лулата на мира.

И след тези признания малцина повярваха, че враждата е загърбена. Имаше съмнения, че Емилия и Анелия са се сдобрили само за пред хората, а в действителност си се мразят, както преди.

Сега обаче, след прегръдката им в дискотеката, нещата са от ясни по-ясни. Вече и най-големите скептици трябва да повярват, че мирът действително е настъпил.

Въпросната вечер Емилия бе на участие, а Анелия се веселеше с приятели в заведението. Още в началото на рецитала си изпълнителката на „Смелите си имат всичко“ покани баджаначката си на сцената и я помоли да изпълни новия си хит. Заралийката изви глас, а колежката й от Гълъбово припяваше до нея. Двете се снимаха заедно, а в разгара на купона се впуснаха в съвместни танци.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *