Черната Златка тотално опротивя на ВИП-овете в къщата!

Златка

Истината, защо Багата заряза Черната Златка лъсна на яве на телевизионния екран. Плеймейтката показа ужасния си характер във ВИП Брадър.

Още от влизането си, всички нейни съквартиранти търпят нейните настроения, но накрая Мариана Попова й се опъна. Златка се изцепи да не я нервират, защото след време щели сами да пожелаят да излязат навън.

Мариана, която всъщност е истинска ВИП дама, я помоли да разясни какво точно има предвид. Фотомоделката не успя да намери думи да обори опонентката си и се оттегли в спалнята да си реве на спокойствие.

Злати реве

След това дойде ред и на любовните й драми, заради Багата. Самбистът не пожела да я отрази като жена, даже все едно не я забелязва. Това провокира Злати да се прави на девица и да плаче като влюбена тийнейджърка.

Но след това налази Владо и майка му като кошчета за душевни отпадъци. Владо веднага се поддаде на чара на плеймейтката и лапна по нея. Това повдигна самочувствието на голия модел и тя отново показа рогата си.

Арогантното й поведение направо потресе зрителите на ВИП Брадър и отблъсна доста от нейните фенове, които побързаха да се отрекат от нея и да я заплюят.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/L8Org9tqpfw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *