Черната Златка с разбито око!

Черната Златка

Златка Димитрова, по-популярна с прякора Черната Златка, постна на своя Фейсбук стряскащ фотос. На него  плеймейтката  е с гигантска рана на челото, счупен  нос и обляна в кръв. За броени минути под снимката се разписаха поне стотина притеснени нейни почитатели.

Повечето се питаха какво е станало с пищната брюнетка и стискаха палци снимката да е фалшива. По-прозорливите обаче, се усетиха че има нещо фалшифо в снимката и обърнаха внимание на коментара, оставен от самата Злати. Коментарът гласи: „SOON ;)“. Значи тепърва ще разберем какъв е този стряскащ кадър. Най-вероятно „пребитата“  красавица, ще участва в новото видео на Анелия, понеже самата Злати преди време сподели пак във Facebook, че й предстои да снима нещо, определеноот

Златка Димитрова

самата нея като „неочаквано добра комбинация“. Ако е така, със сигурност новият клип на Анелия ще бъде доста предизвикателен, имайки предвид това, че обикновено Черната Златка не търпи много дрехи по себе си. Така, че тепърва предстои да разберем, къде ще се съблича сега госпожица Димитрова!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fcYXaXHHB-o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *