Черната Златка станала ялова от стрес

  Плеймейтката Златка Димитрова отчаяно иска да докаже, че се е променила след престоя си в Къщата на „ВИП Брадър“ преди година. Бургазлийката пак влезе в шоуто, за да демонстрира новия си имидж на примерна домакиня. Силиконката е категорична, че повече няма да се гологъзи в мъжки списания, а ще се посвети на реализацията на голямата си мечта – да дундурка бебе. Засега тя не успява да зачене, но не губи надежда и търси помощ от висшите сили.

Златка Димитрова
Златка Димитрова

Да, напоследък Златка е зарязала скандалите и се опитва да бъде жена за пример на гаджето си Мирослав. Покрай него плеймейтката видимо е загладила косъма, а за да си осигури завинаги място в портфейла му, е решила да го дари с потомство. Това всъщност е истинската причина тя да се кротне и да пожелае бебе.

Баровецът бе оплетен в мрежите й още преди първото й влизане в Къщата на „ВИП Брадър“. Двамата се срещнаха преди две лета в столичен фризьорски салон и оттогава досега са неразделни.

В началото на връзката им Миро си имаше жена и дете, които обаче ни най-малко не го възпираха да се гушка с моделката. Със Златка той излизаше на вечери и ходеше по екскурзии, без тя да знае, че още не е разделен с официалната си половинка и дори не планира да предприема такъв ход.

Златка иска да роди дъщеря на Миро
Златка иска да роди дъщеря на Миро

След участието на плеймейтката във „ВИП Брадър“ ситуацията се промени. Бургазлийката и Миро се нанесоха да живеят под един покрив, а бизнесменът пое издръжката на изгората си и настоя тя да спре да се снима гола. Госпожица Димитрова склони да скъса с имиджа си на с*кс тигрица и макар още да няма индикации за брак, Златка храни надежди да се сдобие с дете от любовника си.

„Откакто са заедно, тя напълно се е преобразила. Вече не е някогашната бръмчалка по дискотеките, старае се да е примерна домакиня. Усвоила е тънкостите на българската и италианската кухня и не се срамува да пере, готви и чисти. Сутрин става първа и прави закуска на Миро. Вечер пък го чака, аа да му сервира любими манджи. Желанието й да глези мъжа си вече си личи по тялото му – ошишкал се е. Златка обаче иска да направи и нещо още по-значимо за него, което няма да позволи на друга да я измести. Като например да му роди първа дъщеря“, свидетелства позната на плеймейтката.

С идеята да зачене, с*кс бомбата спряла цигарите и ограничила употребата на алкохол.

Започнала да се интересува живо от темата за бременността и всеки месец посещавала гинеколога си. Редовно си правела изследвания и внимавала хормоналният й баланс да е в норма. Досега обаче така и не е успяла да зарадва мъжа си със заветните две чертички на теста за бебе.

Пред приятели плеймейтката обяснявала затруднението да зачене със стреса, който преживяла в последните две години. Точно преди любимият й Миро да се появи на хоризонта, плеймейтката погреба двама от най-близките си хора. Вторият й баща Димитър и чичо й издъхнаха след тежко боледуване от рак, а самата тя им затвори очите. Пак по онова време Златка претърпя операция и лежа в болница.

Несполуката в забременяването накарала плеймейтката да се замисли дали пък не е ялова. Притеснена за репродуктивните си възможности, тя решила да потърси помощ от Господ. Започнала да обикаля манастири и черкви из цялата страна и да целува чудодейни икони с надеждата да получи плодовитост и прошка за греховете си.

За да е сигурна, че ще впечатли Всевишния и той ще я чуе и ще откликне на молбите й, Златка предприела и ред благотворителни инициативи. Тя правела дарения за болни и осиротели деца, а вършела и други богоугодни дела.

Наскоро младата дама пожелала и да преспи в манастир, за да е по-близо до своя Спасител. В нито един метох обаче не пожелали да й дадат подслон. Като й видели силиконовата пазва, сестрите тутакси й казвали: „Ти, чадо, не си за тук“.

Златка ходила да се пробва и в манастира „Св. Мина“, както и в Троянския манастир, които са помогнали на много жени да заченат. Монасите и на двете места били непреклонни и й отказали килия за нощувка.

„Изглежда не мислят, че момиче като мен може да е с добро сърце“, жалвала се пред познати бургазлийката. Но въпреки несполуките тя не се отчайвала и вярвала, че Господ и Миро ще я дарят с бебе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *