Черната Златка печели „Биг Брадър”

Златка Димитрова гласена за победител в риалити шоуто
Златка Димитрова гласена за победител в риалити шоуто

Златка Димитрова е сред сигурните финалисти в „Биг Брадър Ол старс“, научихме от достоверен източник в продуцентската компания. Почти е сигурно, че бургазлийката ще спечели това издание на шоуто и ще си тръгне с автомобила. Проблемът е, че триумфът й е предварително договорен.

Златка Димитрова Плеймейтката се ползва от протекциите на продуцентите, съмняват се зрителите заради начина, по който я представят в шоуто. На Златка бе създаден образ на перфектна домакиня, къщовница, която следи за изрядната чистота и подредба в Къщата. Достойнствата й често изтъква и водещият Ники Кънчев. В ласкавите му коментари прозират намеренията на продуцентите да направят Златка победител в риалитито, смятат зрители. На лайфа в сряда вечер Ники откровено се издразни на Денди, който дръзна да иронизира Русата и Черната Златка.

Основен конкурент на плеймейтката по всичко личи, че ще бъде другата Златка. Райкова пък непрекъснато е изтъквана като скромно и ранимо момиче, което често пъти се оказва онеправдано. Хората грешно си създали разни неприятни представи за нея, а тя била съвсем различна. Коя от двете Златки ще надделее и ще грабне голямата награда в шоуто, ще се разбере до дни.

„Златка влезе в това издание на шоуто, за да си изчисти имиджа. Уговорката беше да стигне до финала. Целенасочено й се гради репутация на милосърдно и добро момиче, за да забравят хората за глуповатата мутреса, която си няма представа от география“, коментират в медийните среди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *