Черната Златка отново лъсна в секс сайт!

Черната Златка

Това вече не е новина. Може би за трети пореден път, Златка Димитрова лъсна в порно сайт, както майка я е родила. Този път красивата бургазлийка си е оставила и телефона, и мейл адреса за по-надъханите мераклии.

А това, според запознати от модния бранш, не е честа практика в тези среди. На страницата със снимки +18, родната плеймейтка е оставила обяснение как всеки, който би желал да я ползва за хард кор модел може да се свърже с нея. Интернет страницата е

За контакт телефон ...

регистрирана в САЩ, Флорида, столицата на световната порно индустрия. Според виделите сайта, Злати имала доста горещи фотоси тип домашно порно и такива правени в не особено луксозен хотел. Специалистите са на мнение, че е много  съмнително модел, занимаващ се само и единствено с позиране, да си остави и контактите на общо основание, достъпни за всеки потребител. Практиката била всеки, който искал да снима някое девойче, да се свърже първо с администраторите на сайта. А те от своя страна първо се допитват до модела и след това правят контакт между страните, като прибират и тлъста комисионна за това, което си е нормално за тяхната работа.
Златка Димитрова: Лягам и ставам с музика :

http://youtu.be/qRf2Ar1enwg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *