Черната Златка – любовница на Бербатов

Златка Димитрова

  Златка Димитрова е новата изгора на Димитър Бербатов. Плеймейтката цяло лято върти любов с футболиста на Слънчев бряг и аферата става все по-сериозна, научихме от сигурни агенти.

Интимната връзка на спортната звезда и бившата любовница на Благой Иванов-Багата е най-горещата тема в светския елит и според запознати може да коства и семейството на бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“.

Черната Златка, както е известна моделката, предварително е помислила много добре и се постарала сексуалните и отношения в кревата с Бербатов да достигнат до ушите на жена му Елена, която изкара лятото в София с дъщеря им Деа. Футболната половинка имаше здравословни неразположения и затова отскочи съвсем за кратко до семейния апартамент в Слънчев бряг.

Димитър Бербатов

Именно след като се прибрала в столицата, мястото й в леглото на Митко, заела фаталната Златка, която пък изкара топлите месеци в родния си Бургас. Очевидци на щурите партита, които свободният футболист спретвал всяка вечер на морето, твърдят, че той купонясвал неизменно със Златка и после си тръгвал заедно с нея. На Слънчев бряг вече всички знаели, че плеймейтката е жената до него и двамата дори не се стараели да крият отношенията си.

За да не бъде използвана и изхвърлена обаче, Димитрова се постарала да раздуха секс аферата си с Бербатов и чрез общи познати да я сведе до знанието на Елена. Майката на щерката на футболиста Деа не за пръв път се налага да търпи изневерите

Димитър Бербатов и съпругата му Елена

му. Тя обаче била бясна, че е сменена точно с Черната Златка. Бургазлийката и преди имаше слава на лека жена, но съвсем се компрометира, след като полицаите разкриха наскоро, че тя е лице на международна мрежа за проституция и се е продавала на богати европейци чрез интернет каталог.

Жената на Митко му е поставила ултиматум да прекрати аферата с плеймейтката, ако иска да запази семейството си. На помощ се е притекла и свекърва й Маргарита. Оправната медицинска сестра е нахокала мощно сина си, че хвърля пари по леки жени и замесва името си с ъндърграунд контингента.

Притеснен от задаващия се скандал, Митко е престанал да вдига телефона си на Златка. Според мълвата на раздяла той я зарадвал с изключително бижу на „Картие“ за повече от 8000 лева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *