Черната Златка изтрещя от липса на секс!

Черната Златка

Ако се чудите защо така често плеймейтката си сменя настроенията от възторг, през депресия, до пълна истерия вече е ясно. Късно снощи тя изплака, че загоряла за секс, като каубойски тиган посред пустиня.

Черната Златка първа изтрещя от липса на секс. Вече над 20 дни в къщата на ВИП Брадър не се случва нищо по-интимно, а сексът продължава да е мираж.  Но хормоните бушуват и си казват своята тежка дума.

Съквартирантите започнаха да говорят все повече и по-открито за интимни ласки. След като Аксиния се опита да се пъхне под юргана на Багата, сега е ред на бившата му, Златка.

Златка изтрещя за секс

Все пак, самбистът е най-смелият в къщата, той си призна, че редовно се усамотява в банята, за да „души змията“ и така се разтоварвал душевно от напрежението.

Останалите звезди се направиха на ангелчета небесни и си замълчаха, защо се бавят толкова много в банята. Все пак, рамо на самотния мечоносец даде неговото ексгадже, Злати.

Тук плеймейтката си призна, че повече не може да издържи  без мъж и си търси някой, който да задоволи физиологичните й и интимни нужди. Но никой от мъжете вътре не откликна на провокацията. Все пак, най-близо до секса са двете гугутки, принцеса Софи – Камелия и Люси. Да видим кога ще станем свидетели на интимност?
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VwTfzXtwaxk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *