Черната Златка излъга, че нямала връзка с Бербатов

Бербатов и Златка

Въпреки че бе заловена на няколко пъти в опасна близост до Митко Бербатов,Черната Златка се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Откакто е във ВИП Брадър, досега на няколко пъти си отваря устата по тази тема.

Но нищо конкретно не споделя. Напротив, упорито отрича за всякаква близост между нея и футболната звезда. Даже се присмя на заглавията в пресата, които я свързаха с Бербатов.

Нищо, че имаше няколко компрометиращи фотоса, които докараха почти до инфаркт неговата половинка, Елена. Даже тя беше тръгнала да се разделят, но майката на  Бербо го върна в „правия път“.

Злати

Да си припомним, че  слухът свърза Златка и Митко на морето, където двамата били изкарали цялото лято в семейния му апартамент на Слънчев бряг, където правели щури купони, твърдяха колегите. Докато те са си правели веселото, Елена трябвало да си седи в столицата, за да гледа дъщеричката на футболиста, Деа.

Дори курортистите твърдели, че честичко засичали плеймейтката и футболиста да обикалят клубовете в курортното градче и не криели своята близост, като абсолютно винаги си били тръгвали заедно.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vvqY7Ujcx2I

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *