Черната Златка: Багата не е себе си в къщата!

Багата

Плеймейтката изпадна в откровения и започна да плюе бившото си гадже Благой Иванов.

Според мургавата бургазкийка, той не е това, за което се представя пред съквартирантите. Плеймейтката разказа, че той бил съвсем различен човек от това, което се представя в предаването и играел роля. Всъщност Багата бил много надменен и лют човек.

Златка Димитрова

Често се надсмивал над другите хора и се държал изключително грубо с жените. Нещо съвсем различно от образа, който се опитва да създаде в Къщата на ВИП Брадър. Истинското му лице лъсвало, когато останели насаме – тет-а-тет.

Тогава той се превръщал в съвсем друг човек. Дали плеймейтката не плюе бившия си, като типично отхвърлена жена или действително самбистът е съвсем друг човек, от това което се представя пред камерите? Ще разберете със сигурност ако остане в къщата на ВИП-овете, разбира се!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/K-wIl6OtwNA

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Черната Златка: Багата не е себе си в къщата!"

  1. Сара   01.10.2012 at 4:12

    Това момиче има сериозни психични проблеми То не помни какво говори.Багата беше най-готиния, карал я да се чувства жена, дрън-дрън …а като не и обръща внимание и хайде стана лош.Не го познавам и не ме интересува, но поне се държи на ниво.Човека е обвързан и стари чанти, не му трябват.А , че може да е променен, има основателна причина, човека живее по друг начин, след всичко , което е изтърпял.Особен е, но пък по-добре отколкото онзи идиот …ласкин.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *