Чалга певец си показа члена!

скандалната снимка на Живко Добрев

Вече и силната част в поп фолка почнаха да се събличат и да демонстрират повече от себе си на снимките, отколкото като гласове.

Живко Добрев събра овациите на феновете си в нета със своето скандално фото. Явно и певците от жанра почнаха да показват повече, отколкото е прилично, заради кариерата.

Изпълнителят цъфна в Интернет на кадър, за когото се говори, че е стар. Все пак скандалът е най-добрия приятел на поп фолка. Но напоследък, като че ли едното без другото не може да живее. Вместо да демонстрират гласови данни, чалгаджийте и кандидат чалга звездите си показват телата.

Живко Добрев колаж от негови снимки

Този начин е ясен и честно казано номерът вече се изтърка. Съвсем очевидно е, че никому неизвестният изпълнител е решил да лъсне имиджа си и да промотира новата си песен “А, така” и да провокира феновете на този жанр, за да го забележат. Е, в интерес на истината успя.

В Интернет хората спорят как аджеба е попаднала снимката в там, но не е трудно да се досети човек. Просто Живко показва всичко по почина на известните си колежки, които вече не се свенят да демонстрират всичко от себе си. Но дали точно това искат феновете, преценете сами.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FMwBYLCvEXY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *