Чалга легендата Екстра Нина стана режисьор!

Екстра Нина

Една от фолк динозавърките от зората на поп фолка, Екстра Нина, отново се появи в медийното пространство- става режисьор.  Екстра Нина учила през последните  години “Кино и телевизионна режисура” в българския филиал на Академията за кино в Санкт Петербург, Русия.

В момента амбициите на изпълнителката са насочени към седмото изкуство. Певицата направила късометражен филм по разказите на Елин Пелин “Онемелите камбани” и „Братя”, като дипломна работа. Но сега тя е била готова и със сценарий за игрален вариант.

Екстрите на Нина!

Затова търси спонсори и дори мисли да кандидатства за субсидия в Националния филмов център. Екстра Нина отрече слуховете, че се била разделила със своя съпруг.

Певицата побърза да сподели, че тя не се е разделила с него, а бизнес делата му в Канада го карали да пътува често. Певицата била в непрекъсната виртуална връзка с него – по телефон или скайп.

За съжаление режисьорката изпитвала панически страх от летене и не може да пътува с него по света.  Екстра Нина отрече слуха и че пеела за 80 лева на участие. Хонорарът и бил достатъчно висок за певица от нейния ранг и далеч не е пет цифрен, но не е и 80 лева, гневи се тя.  Нямало срамна работа за нея, но не пеела и без пари. В този момент изпълнителката подготвяла нов репертоар и през есента се очаква ударното й завръщане в шоу бизнеса.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OyYFIw5L0R0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *