Чалга звездите не уважиха тазгодишните награди “Нов фолк”

Преслава, Азис и Андреа на годишните награди "Нов фолк"

  Повечето от звездите на лекия жанр бойкотираха тази година годишните чалга награди “Нов фолк”, които обикновено събират елита в този жанр.

Примата  Глория,  която традиционно си тръгва с отличие от церемонията, предпочете участие в провинцията, вместо да получи лично статуетка. Въпреки това тя бе отличена в категорията за приемственост между автентичен и нов фолк. Номинираната в същия раздел Райна за албума “Македонско девойче“ също не дойде лично, тъй като е на турне в Щатите.

Най-странно бе отсъствието на Галена, която бе поканена на партито близо месец по-рано. Въпреки това и тя не дойде, макар че бе наградена за албум на годината.

Докато на сцената се разхождаха представители на различните фирми, които да извиняват липсващите   певици, мнозина коментираха, че от много време насам фолк гилдията не е била толкова разединена.

Ани Хоанг

  Изпълнителите бяха насядали според принадлежността си към музикалните фирми и малцина бяха тези, които общуваха помежду си. Единствени Прослава и Бони обикаляха масите и завързваха разговори с останалите. Първата стана за шести пореден път певица на годината като преди това получи и специална статуетка за своя рекорд. Унизително бе окичването й с лента от столичен клуб, който й даде хиляда лева безплатна консумация в него.

Липсата на най-големите имена даде шанс на по-незабележителните в жанра да направят сеир. Най-сериозно се изложи спечелилата за откритие на годината Ани Хоанг. Тя внимателно прецени момента, в който фотоапаратите бяха насочени към нея, и дръпна нагоре кичозната си дреха. Това даде шанс на снимащите да щракнат, че е без гащи, и да проверят отблизо интимните й области. Очевидно старият похват на Андреа все още работи, тъй като фотографите останаха при нея за втора част на шоуто.

Самата Андреа се беше издокарана като умрял лебед или речна патица. Си-ликоновите й бомби изскачаха изпод перата, докато бретонът, пуснат почти до носа и, пречеше на изпълнителката да следи накъде върви.

Като моден гаф  бе определен и тоалетьт на Джена, окичила  огромен  repдан на врата си, заради който вървеше прегърбена.

Татяна сякаш бе пристигнала от 90-те години на миналия век, Соня Немска се беше облякла като за плаж.

Роксана бе съчетала така любимите на всички чалгаджийки леопардови щампи с булчински елементи. Бони видимо е напълняла, но това не й попречи да демонстрира перфектно настроение. Тя обикаляше навсякъде и увещаваше хората да гласуват за добрата й приятелка Софи Маринова.

Джена и Андреас

  Анелия очарова със стилен тоалет, който обаче по едно време успя да изцапа отзад. Тя беше настанена точно до Емилия, с която никак не се долюбват заради общата им сага с Коко Динев.

Наградената Алисия също не се мярна. Азис пък беше дошъл по чехли и домашни къси панталони. Учудващо бе, че отново е качил няколко килограма, и то в областта на корема. Това не му попречи да грабне титлата певец на годината. По всеобщо мнение това отличие бе една от малкото справедливо раздадени награди тази година.

Балада на годината се оказа “Попитай за мен” на Емануела, но самата изпълнителка отказа да вземе награда “за песен, излязла през декември“. Ваня пък се нацупи, че е пренебрегната през наистина много успешната й година като дебютант, а статуетката отиде при Ани Хоанг.

Странно бе и решението Джена и Андреас да спечелят в категорията за дуе-тен хит. но не и за вокална формация. Което в крайна сметка бе само едно от купищата недоразумения на абсурдната церемония.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *