Цяла София гърми: Петко Димитров чака бебе!

Петко се надява щъркелът да му донесе момиче
Петко се надява щъркелът да му донесе момиче

Петко Димитров чака дете от Яна Акимова и бременността й е главната причина двойката да се реши на изненадваща сватба. Това твърдят хора от най-близкото обкръжение на бизнесмена, а пред свои гости на рождения си ден преди седмица той с половин уста потвърдил радостното събитие, което го очаква.

Петко поля празника си с шумен купон в своя „Найт Флайт“, където наздравици вдигнаха най-близките му приятели, хай персони и партньори. Голяма част от пожеланията на гостите били в насока увеличаване на потомството. „Избягваше да отвръща с категоричност, но реакциите му и широката усмивка подсказваха, че май работата е опечена“, коментираха присъствали на купона.

Петко ограничи алкохола на Яна, позволи й само шампанско
Петко ограничи алкохола на Яна, позволи й само шампанско

Бившият бодигард на Слави Бинев се надявал този път щъркелът да му донесе момиченце. Димитров вече има едно дете, син Виктор, от бившата си съпруга, телевизионната водеща Мария Игнатова.

Акимова си вързала червеи конец, след като узнала, че чака бебе
Акимова си вързала червеи конец, след като узнала, че чака бебе

Според информатори, Петко и Яна разбрали, че ще стават родители около две седмици преди рождения му ден.

Точно по това време изненадал приятелите си с новината, че през октомври вдига сватба.

„Погледнете реално на нещата. До скоро бракът, особено втори, бе табу за Петко. Изкара 3 години с Ели Гигова, дъщеря на милионер, ако не и на милиардер, и не я взе за съпруга

А сега след има-няма 5 месеца, хоп, ще се жени! Яна е бременна! Няма друга причина толкова бързо да организира сватба“, категорични са най-близките приятели на рожденика младоженец.

Яна Акимова с червен конец на ръкатаСпоред сметките излиза, че Яна би трябвало да е съвсем в началото на бременността си, може би някъде около 5-6 седмица. Твърде рано, за да й личи. Затова без притеснение танцьорката бе избрала лилава, прилепнала по тялото й, официална рокля за празника на бъдещия си съпруг.

Бременната Яна се закичи против уроки

Червен конец на дясната китка още повече подсили предположенията, че Яна Акимова ще става майка след няколко месеца. До скоро танцьорката движеше без алена връвчица, за която суеверието гласи, че пази от уроки. Яна не ползва услугите на всевишните сили с амулета дори по време на участието им с Петко в „Денсинг Старс“.

„Вързала го е, за да се пази от уроки по време на бременността си“, смятат приятелките й. Знак, че Акимова се подготвя за майчинство бе и че на рождения ден на Петко изпи само 2 чаша шампанско, въпреки че масите преливаха с марково уиски.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цяла София гърми: Петко Димитров чака бебе!"

  1. AZ   24.08.2013 at 22:11

    dreme mi na kura 4e nekoi si petko 4aka bebe are u levo balaci sme6ni

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *