Цигънка мъстила на Златка Райкова

Златка Райкова
Златка Райкова

Омразата на Русата Златка към претендентката за миска Пенка никак не е случайна. Силиконовата сек*бомба преди години си е патила от завистлива ромка и още не може да се откърси от спомена за това. „Сърбала съм попарата на една циганка. Това като циганската злоба няма равна“, призна си Златка пред съквартирантите си в Къщата.

Златка РайковаРусата плеймейтка обаче не разказа какво лошо точно е видяла от ромката. Причината за това е, че става въпрос за една от старите любовни връзки на силиконката, която всякак се опитва да гради имидж на сериозна жена.

Райкова сплела шпаги с мургавелката за сърцето на мъж. Конкурентката й обаче играла нечестно и в крайна сметка й отмъкнала под носа желания ерген. Тя завъртяла мощна черна магия на Златка и я изхвърлила от борбата за вниманието му завинаги. Райкова така и не успяла да понесе това и продължавала да се вбесява, дори само като се сети за унизителната случка.

„Циганите имат много злобни очи, а мен страшно ме ловят уроки. Веднага ме заболява главата или ми става лошо“, оллаква се от негативната енергия Райкова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *