Цигарите King готвят родния рали състезател Илия Царски за световен шампион

Илия Царски

  След като миналия уикенд спечели за 16-ти път титлата рали шампион на България, Илия Царски изглежда се готви за участие в международния рали шампионат догодина. Новите му спонсори от Кингс Табако Започнаха представяне на състезателния пилот извън страната като автомобила на „Царя“ беше паркиран на изложбения щанд на цигарения производител в Дортмунд.

Изглежда 16 е щастливото число на Царски. На 16 септември рали състезателят спечели 16-тата си шампионска титла в България. „Изглежда родното първенство е отесняло за бързака u погледът му за следващия сезон се е отправил навън. Затова и спортното му возило се презентира по международни изложения, шушукат в спортните среди.

Спортният автомобил на Илия Царски намери място на изложбения щанд на Кингс Табако в Дортмунд

Тази година марката The King подкрепи родния състезател. Заедно направиха и масирана кампания за безопасно шофиране. Изглежда компанията здраво се е захванала да лъска имиджа на спортната звезда и да създава шум около името му. Огромният интерес обаче дойде с представянето на автомобила му на немското изложение за тютюневи изделия и аксесоари Интертабак. Там българския производител покача новостите в продукцията си. От компанията коментираха, че колата на Царски е била част от декора на форума само с цел да се създаде атрактивен щанд и да се покаже, че бизнесът и спортът могат да вървят заедно. Дали това е единственото обяснение, или шампионът и спонсорите му „опипват почвата“ навън, ще разберем съвсем скоро.

Не е тайна и апетитът на Кингс Табако към чужбинските пазари.

Основната им марка The King, която представлява Царски, се търгува в над 20 държави като броят им не спира да расте всеки месец. За да отговорят на нуждите на потребителите си извън рамките на страната, марката върви с рали скорост към пълната си промяна. На Интертабак The King се фукаше с напълно нова опаковка и някои промени в качеството и съдържанието на цигарите. В България обновената марка ще се появи до 2 месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *