Цеци Красимирова е новата тръпка на Петко?

Петко Димитров и Цеци Красимирова

Най-актуалният слух сред хайлайфа у нас, гласи че топмоделът Цеци Красимирова е новата любовна тръпка на плейбоя Петко Димитров.

Мълвата се понесе веднага след рождения ден на бизнесмена, където двойката за първи път демонстрира интимна близост. Техни близки присъствали на купона споделят, че тяхната  близост е очебийна  не само по кадрите, на които бяха хванати, но и на живо.

Съвсем доскоро бизнесменът, който е най-добрия семеен приятел на Николета и Валери Божинови, бе обвързан емоционално с милионерското чедо Ели Гигова, но откакто се разделиха, плейбоят не пропуска и вечер без интересна авантюра. Петко се запознал с фаталната красавица покрай приятелството си с Ивайла Бакалова.

Петко Димитров и Ели Гигова

Ивайла и дамата с котешки очи бяха в комплект на рождения му ден преди  седмица. Въпреки, че отдавна приключи с изявите си по модния подиум,  Цеци често е по страниците на медиите със своите изяви. Тя беше и жената до Георги Иванов ­-Гонзо и животът я беляза с куршум покрай  зловещото убийство на  Косьо Самоковеца в Амстердам.

ВИЖТЕ ЦЕЦИ В КЛИПА НА АЗИС:

http://youtu.be/Lv5wDrlntA0

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цеци Красимирова е новата тръпка на Петко?"

  1. Bulgarorum   26.08.2012 at 9:58

    Цеци Красимирова с ново завоевание. 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *