Цветелина Янева потвърди: С Андреа не си говорим

Цветелина Янева
Цветелина Янева

Цветелина Янева внесе яснота по въпроса дали с Андреа са в люта вражда. Изпълнителката на „Без думи“ потвърди, че с любимата на Кубрат Пулев не си говорят, но отрече помежду им да е имало война.

„Ние дори не се познаваме. Виждаме се на концерти, но никога не съм си приказвала с това момиче. Нямам нищо против нея. Напротив – много пъти съм я защитавала. И в интервюта съм го казвала. Тя е един артист в шоубизнеса, който много добре се е поставил на мястото, на което е. Талантлива е. Защо да не е талантлива? Е, може и да не е най-добрата певица която искат да чуят хората. То в попфолка това са нормални неща. Кои са най-добрите? Аз не мога да кажа“, заяви топ изпълнителката на „Пайнер“ в предаването на Николета Лозанова.

Андреа
Андреа

На въпроса на водещата дали би направила дует с Андреа, Цвети се усмихна. И се пошегува, че ако съвместното парче стане факт, ще е много интересно на снимките за клипа му предвид липсата на комуникация между певиците.

И друга пайнерка бе засегната в интервюто. Цветелина за пореден път изтъкна, че Галена е колежката, на която най-искрено се възхищава.

„Двете ползваме услугите на един и същ стилист – Добри. И понякога имам нужда от нейния съвет. Затова казвам на Добри: „Питай Галена“. Тя е много упорита, има вкус за нещата и чакам с нетърпение всеки неин проект“, откровена бе младата, но вече утвърдена изпълнителка.

Според Цвети, ако един ден с колежката й от Смядово запишат дует, то той ще е много различен и грандиозен. „Нещо, което не е правено досега.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Kvho5zEhp8Q

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *