Цветелина Янева: Не е нужно с Андреа да сме приятелки!

Цветелина Янева

  Цветелина Янева проговори за скандалите, в които бе забъркана с Андреа и Мария. Драмата започна, след като последните две намекнаха, че хитовата им колежка имала грехове към тях. Янева не се поддаде на провокациите и запази достойнство, като с мълчанието си не позволи да бъде въвличана в безсмислени свади.

Сега, от позицията на времето, обаче е решила да обясни на феновете си защо е била атакувана от пайнерки, които нямат нейния певчески талант.

Първа нападна Андреа. Пулевица обяви, че нейна колежка й е попречила да участва в концерт за рождения ден на телевизия „Планета“. По този повод в някои медии бе тиражиран слух, че боксьорската изгора е визирала Янева.

Война на Цвети обяви и Мара Отварачката. Тя заяви, че била предадена от приятелка. И се била убедила, че дружба в бранша не може да вирее.

Андреа

„Мария пусна в някакъв сайт история за колежка, с която били близки, а тя я предала. Може би е визирала мен. Не знам. На медиите не им стана любопитна тази история. Защо? Просто Андреа е интересна за публиката, и аз – донякъде, и затова историята между нас звучеше по-интригуващо. Докато скандалът с Мария не можа да стане.

Може би едната не е толкова интересна, не знам коя от двете ни. Вероятно сред нейните истории има много подобни и на хората вече им е омръзнало“, сподели Цвети Янева в интервю за светско списание №1 у нас „Love Style“.

Хитовата певица твърди, че не вижда своя грешка за влошаването на отношенията си с Мария. Преди това се срещали семейно, докато Отварачката все още била с тогавашния си мъж Митко Андонов. Приятелството между двете рухнало, когато Мара се разделила със съпруга си.

„В момента, в който си развали отношенията с нейния мъж, може би вече нямаше място за нашето приятелство. Макар че аз бях отворена към нея по някакъв начин. На мен ми дойде като гръм от ясно небе тяхната раздяла. След това някак си и двете в един момент се отчуждихме. Нямаше за какво да се виждаме – не сме приятелки, за да си говорим какво ми се е случило вчера“, обяснява пред списанието Цвети.

А относно причините за скандала й с Андреа тя няма никаква представа. И не може да си обясни защо е била нападната.

„Най-лошото е, че Андреа приказва с недомлъвки. Самата тя така и не потвърди, че причината съм й аз. Понеже има проблеми с продуцента си, това не ме прави мен виновна, но много по-лесно е така. Свикнали сме в България да се правим на интересни. Да има скандал и хората да говорят за теб“, казва Цвети по повод слуховете, че заради нея Пулевица не е взела участие в концерта за ЧРД на „Планета“.

Изпълнителката на „Влез“ е категорична, че уважава всички свои колеги включително и Андреа. Последната тя дори определя като „една от водещите фигури в попфолка“ и не крие, че я харесва като цялостен образ. А това, че Андреа не милее за нея, си обяснява с факта, че са конкурентки.

„Тя сто процента не обича и другите колеги. Защо пък всъщност да се обичаме? В световния шоубизнес правят ли го?“, споделя Цвети.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *