Цветелина Грахич потъна в дългове

Заплатата от Слави не стига на Цветелина Грахич
Заплатата от Слави не стига на Цветелина Грахич

 

Цветелина Грахич е потънала в дългове, научихме от нейни близки. Младата певица на Слави си има сериозни проблеми с банкови институции заради непогасени задължения.

Заради звездния си статус беквокалистката на Слави започнала да харчи нашироко. Често щедрата заплата от шоуто даже не й стигала. Грахич обичала марковите дрешки и не се скъпяла, за да изглежда добре както на малкия екран, така и по участия.

Цветелина Грахич С колегите си от „Ку-ку бенд“ тя често пее в скъпарските дискотеки в цялата страна. Ефектните сценични тоалети обаче изискват солидни суми, които младата певица трудно успява да си позволи.

Освен за парцалки Грахич давала огромни суми за татуси и ексцентрични прически, с които е известна. Те обаче са скъпо удоволствие. Цените им започват от 80 лева нагоре. Съвсем наскоро тя отново демонстрира нов татус, който едва ли й е струвал по-малко от 120 лева. Прическата на Цвети също гълтала сериозни средства, защото искала поддръжка на всеки 2 седмици.

За да притежава луксозен iPhone, Грахич се изръсила толкова сериозно, че дори се наложило да тегли кредит. Разходите й обаче продължавали да набъбват и в един момент певицата спряла да си плаща задълженията. Според нейни близки сега скъпият телефон не спирал да звъни, но на певицата се обаждали най-вече ядосани кредитори, които си искали парите. Подложена на такъв телефонен тормоз, певицата най-вероятно ще трябва да прибегне до последната си възможност – да моли заможния си шеф да й покрие борчове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *