Цветелина Грахич нагло: Не ми трябва Слави! Сама печеля повече!

Грахич гола„Мога да развивам кариерата си и без Слави! Двамата не сме се карали, искам да пея сама, защото така ще получавам повече пари“, каза Цветелина Грахич след раздялата с Дългия.

Явно 26-годишната бивша вокалистка на Трифонов е навирила нос и е забравила кой я направи известна и дали нямаше да е сред многото треторазрядни кръчмарски певачки. След като се издигна, тя се отърва набързо от гърба, който  беше предложил Трифонов. Поне не стигна до наглостта да го плюе, защото все още съзнава, че без него щеше да е никоя, пък и да си остави вратата отворена. Защото знае ли човек.

По време на годините й в шоуто тя се татуира като маймуна, въпреки недоволствто на шефа си, обръсна си половината глава, а според екипа много често се появявала на сцената пияна. След това започна да бичи частно, пееше на всеки, който я поиска, сваляше хонорарите на другите певци, а в кръчмите се държеше арогантно и обръщаше чашка след чашка.

Дългия непрекъснато преглъщаше своеволията й в името на шоуто, но накрая тя му заби нож в гърба.

Цветелина СлавиГаджето й  Кристиян Шаламанов, ромски певец, отрича да има нещо общо с напускането на Грахич. Той каза, че не се бъркал в нейните решения и тя всичко си правела както си реши. Но пък едва ли има против хонорарите, които тя ще започне да носи от кръчмарските си участия. А те ще са в пъти повече от заплатата й.

Грахич избра лесните пари пред лоялността и обори всички слухове – че е била бременна, че слабеела заради алкохолна и наркотична зависимост.

Просто била свободен дух.

А Слави пусна духа да лети накъдето си поиска.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *