Цветанов пази Бойко от любимия му певец Кирил Котрулев

Цветан Цветанов и Бойко Борисов
Цветан Цветанов и Бойко Борисов

  Освен от престъпници и атентати бившият вътрешен министър Цветан Цветанов е пазил стриктно Бойко Борисов и от любимите му певци. Заместник-председателят на ГЕРБ е скършил хатъра на Кирил Котрулев, който е автор и изпълнител на култовата песен „Батальонът се строява“. Неведнъж самият Борисов е споделял, че хитът от зората на чалгата му е любимата песен.

Кирил Котрулев
Кирил Котрулев

Половинката от дуета „Южен вятър“ се оплака пред журналисти, че Цветан Цветанов го е излъгал. „Отдавна търся начин да се запозная с Борисов лично. Преди време Цветанов пое ангажимент да ме свърже и даже да го изненадаме с едно изпълнение на любимите му песни на живо, но нищо след това не се случи. Както и да е, ако се имате, можем да измислим една приятна изненада с ваша помощ за него и да му доставим малко радост в това трудно време. Благодаря ви много! Поздравете го, ако го видите“, разказа самият Котрулев.

Той се надява Генерала лично да го покани да пее на някои от следващите изборни кампании, тъй като никоя партия досега не му е давала пари, за да я рекламира.

Според него Цветан Цветанов пробутвал приятеля си Веселин Маринов по общи купони с Борисов, който обаче би трябвало не да се зарадва, а да плаче от мъка. Цецо внимавал много бившият премиер да няма собствен бард, тъй като трубадурът на ГЕРБ редовно получавал хонорари от участията си. Самият Котрулев в момента свири по кръчмите и е сгоден. Най-голямата му мечта обаче остава да се запознае с Бойко Борисов. „Много се зарадвах, когато разбрах, че премиерът харесва моята песен.

Хората казват, че чалгата не е хубаво нещо, но е начин за разпускане. Днес
този вид музика е на изчезване което е жалко. Харесвам, че бившият министър-председател има вкус за музиката“, хвали го Котрулев.

Любимецът на Борисов е и братовчед на Мартин Котрулев, който участва в музикалното шоу „X Фактор“, но двамата не се виждат често, а Кирил дори няма телефона на роднината си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *