Цветанка на Веско Маринов минала през леглата на цялото ЦСКА

Цветанка Господинова

  Столичният гранд ЦСКА се раздиря от интриги, но този път не заради поредната управленска глупост на Гърнетата, а заради бившата съпруга на Веско Маринов – Цветанка Господинова. Без да го планира, напористата дама, в чийто любовен списък фигурират все известни мъже и предимно футболисти, превърна 31-кратния шампион в клуб на баджанаците.

Вече не е тайна, че бившата Веско-Маринова се окичи с нов прякор, Ченчевица, заради последната си уж голяма любов. Отскоро блондинката не крие, че се е намърдала в леглото на пресаташето на „червените“ Иван Ченчев.

Запознали се случайно в заведение и чак след два-три месеца открили, че не могат един без друг.

Цветанка и Христо Стоичков

Той я впечатлил с интелект и знания каквито трудно се намирали сред днешните мъже. „Красив е, знаещ, можещ, отговорен, много работи, истински кавалер, знае какво търси, хората го уважават…“, не спирала да ръси комплимент след комплимент за новия си мъж Цветанка.

Според близки приятели на влюбчивата Цветанка, която се раздели с изпълнителя на „Червено вино“ след грандиозен скандал, дори имала планове в най-близко време да вземе фамилията на служителя на ЦСКА.

Димитър Пенев

От този факт обаче не бил никак щастлив и доволен новият треньор на армейците Христо Стоичков. Докато панаирите около развода на Веско, и Цветанка горяха с пълна сила, се заговори, че причината певецът да се окичи с огромни рога е именно носителят на „Златната топка“.

Клюката дори бе подкрепена от доста факти. Като например пътуване на невярната съпруга до Барселона под предлог „служебни ангажименти“ съвпадна с воаяж и на Камата до каталунската столица. По онова време Цветанка издаваше бутиковото списание „Сезона“ заедно с Миглена Ангелова.

Уж съдействайки на блондинката за интервюта с испански футболни легенди, Ицата бил неин щедър домакин в Барселона. Отделно на няколко пъти двамата били засичани из столични ресторанти. Най-фрапантният слух, на който се чудим да вярваме или не, бе, че Веско Маринов изгонил Цветанка, след като я хванал на калъп с известен футболист от близкото минало. Веднага подозренията паднаха именно върху Стоичков.

Иван Ченчев

Макар всичко това да е вече с двугодишна давност, Камата все още продължавал да изпитва интимно влечение към стройната Цветанка. Деликатният факт, че е баджанак с Ченчев, вече започнал да пречи на съвместната им работата Зевзеците от „Армията“ коментират, че Ицата не гледал с добро око на пресаташето и всячески се стремял да избягва срещите с него. Пак според тях няма да е изненада, ако в най-скоро време Стоичков си намери причина да разкара пресаташето.

Още повече че на горделивия Христо му идвало множко да работи рамо до рамо и с друг, изпитал най-свидното на Веско-Мариновица-Ченчевица – Димитър Пенев.

Навремето, когато бил треньор на ЦСКА, Цветанка, тамън постъпила на работа като фризьорка в „Плиска“, забърсала Чичо Митко. Паметливи с интимното минало на прелюбодейката твърдят, че по време на лагерите на „червените“ в хотела, не само Стратега от Мировяне, но и други футболисти били прелъстени от палавата прелюбодейка. Един от тях успяла да отведе и до гражданското – бившия национал Мариус Уруков.

Заради секс игрите на скандалната дама в момента в съблекалнята на „Българска армия“ цъкат СРС-та, твърдят източниците ни от клуба. Ицата инструктирал двама-трима от отбора да слухтят и да му докладват всякакъв род коментари, касаещи в частност самия него и бившата му любовница.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Цветанка на Веско Маринов минала през леглата на цялото ЦСКА"

  1. Ивелина Велева   22.06.2013 at 5:17

    И какво като Цветанка е минала ПРЕД леглата на ЦСКА,или сте искали да напишете ПРЕЗ?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *