Холивудският режисьор Дон Майкъл Пол е новият мъж до Зара

Зара с новото си гадже Дон Майкъл Пол

  Най успешната риалити звезда у нас брадърката Зара не остава дълго на родна земя. Едва завърнала се от пътуване, варненката вече стяга куфарите си към нова дестинация. До де­сетина дни мане­кенката ще лети за Лос Анджелис. В страната на неограничените възможности би­вшата на Христо Сираков има на­мерение да сбъ­дне голямата си мечта – да стане актриса.

 За последните години Зара на няколко пъти предприемаше пътуване зад граница с цел да про­бие в голямото кино. Тя ходеше на курсове в Ню Йорк, за които похарчи цяло състояние. Чак при връщането си у нас оба­че успя да вземе участие пред камера. Брадърката снима с позабравения ак­тьор от сериала „Спаси­тели на плажа“ Дейвид Чокачи и още няколко епизодични роли в холи­вудски филми.

 Снимките на американ­ската продукция „Спокой­ното езеро 4″ обаче Зара няма да забрави скоро. По време на тях варненката се срещнала с настоящия си приятел – 49-годишния актьор, режисьор и сцена­рист Дон Майкъл Пол.

 В лентата риалити звез­дата имаше малка роля, но това бе достатъчно талан­тът й да бъде забелязан от американеца. Двамата дълго време мълчаха за отношенията си, а в интер­вюта бившата на Ицо Стоте манекенки загадъчно спо­деляше, че около връзка­та й няма нищо интересно. Оказа се, че това далеч не е така и метаморфозата на брюнетката го доказа. Зара не просто изчезна от нощ­ния  жи­вот в сто­лицата, но и реши да се развива по-сериозно в киното.

  Преди няколко месеца те направиха единствено­то си публично появяване на откриване на ново заведение в столицата. Варненката и кавалерът й Дон бяха не­разделни и демонстрираха доста близки отношения един към друг. На някол­ко пъти режисьорът опипа нежно ръчичката на Зара, а тя само смутено му от­връщаше с усмивка. За  пръв път брадърката ла­конично потвърди, че с Дон са гаджета. Имен­но той е мъжът, с когото излиза вече повече от година.

 „Да, вярно е, че той е мъжът до мен“, пох­вали се с половин уста Зара, без да желае да разкрива каквито и да е под­робности какво се случва в личния й живот. За сметка на това за работата си и пътуването, което й предстои, варненката разказа с охота. Оказа се, че заминаването й за Щатите няма да е никак краткотрайно. В Америка риалити героинята трябва да остане поне месец, докато изтекат двата курса, в които се е записала. Единият е по актьорско майсторство, а другият е за сценаристи.

 „Записах се във втория, защото ми се стори инте­ресно и готино. Няма да правя кариера на сценарист, но смятам, че тези до­пълнителни часове ще ми дадат много“, отсича Зара. За нейно щастие времето й зад океана няма да е напълно уп­лътнено от уроци и тя ще намери достатъчно ча­сове, за да се забавлява. Най-голямата й амбиция обаче е свързана с това да се снима. Вече дори е планирала да се яви на няколко кастинга, но не иска да издава кои са те, за да не й мине кот­ка път. „Не искам да си бърборя глупости, преди нещо да е станало на­истина“, прекръства се варненката. 

Плановете й за пре­биваването зад граница включват да остане за месец при приятеля си Дан и да се опита да си намери агент за таланти. През това време ще се възползва и от възмож­ността да изчисти ак­цента си и да проговори английски като истинска американка. „Но не смя­там след това да емигри­рам зад граница, а ще се прибера в България“, обяснява манекенката.

 

Приятелят й не я урежда с участия

 Зара не крие, че като неопитна в киноиндустрията често й се налага да се допитва до специалистите какви предложения да приема и къде да ходи на курсове. „С актьора Башар Рахал си говорихме за работата ми още докато бях е на курсове в Ню Йорк. Не мога да кажа, че сме близки приятели, но той беше много мил да ми съдейства. Посъветва ме коректно. Човекът, на когото най-много ще се осланям в Лос Анджелис, обаче е Дон. Не разчитам на това той да ме запознае или уреди с участия. По-скоро се надявам да ме насочи към добри учители или да ми даде препоръка за агент“, обяснява брадърката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *