Хилда Казасян се стопи ударно!

Хилда Казасян

Интересно напоследък ресторантьорката и джаз звезда Хилда отслабва видимо. Интересно запитаха се нейните фенове защо се случва това и недай си Боже да е болна.

Истината лъсна, всъщност джаз певицата отслабва, заради концерта си Jazz&Me. Това стана ясно след като преди два дни Хилда Казасян представи най-новия си проект наречен Jazz&Me.

За да изглежда привлекателно на това участие, изпълнителката се подложила на строг хранителен режим и здрави тренировки, признава та. Специално за неговата промоция Хилда плaнира да изненада всички с новата си визия и стройна осанка. 

Според очевидци, певицата прекарва всеки ден по няколко часа потейки се във фитнес зала и в крайна сметка битката и с излишните кила, дава резултат.

Все пак, имайки предвид спазването на строга хранителна диета, това не означава мъчителното гладуване. Просто пухкавата арменка залага на разделното хранене само със сигурни и проверени продукти.

Според ресторантьорката- певица, тайната на отслабването е в качеството на храната. Ако човек яде само пакетирани и полуготови боклуци, нямало как да отслабне- смята тя.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KiUfy-x5Jsc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *