Хилда Казасян зарязала Симеон Бучков заради кошмарното му пиянство

Хилда Казасян

  Джаз певицата Хилда Казасян, която журираше „България търси талант“, е в повече от критични отношения с бащата на дъщеря си – дипломирания доктор и настоящ бизнесмен Симеон Бучков. Хилда не желаела 10-годишното хлапе да се вижда с татко си, разказват близки на разделената двойка.

Макар че минало доста време и емоциите от раздялата им отшумели, отношенията между певицата и Бучков останали все така обтегнати. След бурна, но кратка връзка Хилда зарязала Симеон, макар че вече била бременна във втория месец. Причината – тежкото му пиянство. Двамата не се помирили по-късно дори в името на общото им дете Надежда-Мари и продължавали да водят тиха война.

Хилда с Чочо Попйорданов

„В нормални отношения сме, но предпочитам да не говоря по този въпрос“, лаконично отбягвала пред приятели болезнената за нея тема Хилда. Въпреки, че бизнесът му просперирал, Бучков се стискал да прави по-щедри подаръци на детето си.

Той се появил в живота на джаз примата след тежката й разлъка с актьора Чочо Попйорданов, който пък бе хлътнал фатално по колежката си Йоана Буковска. Бучков признава, че водил дела и имал издадено съдебно решение за определени дни от месеца, предварително да съгласувани с майката, в които може да вижда дъщеря си. Въпреки това Хилда не отговаряла на телефонните му обаждания. От три месеца сърцето на Бучков било свободно, а Хилда признава, че е поставила личен рекорд -близо две години да е без мъж до себе си.

Хилда започва отношенията си с д-р Симеон Бучков – Бучи, малко преди окончателно да се разведе с Чочо. Романтичните воаяжи в чужбина изпълвали ваканциите им. Дори докарал яхтата си от Балчик, за да направи впечатление на любимата си. Влюбената двойка дори имала планове да си построи вила в „Бояна“. Уви, Симеон бил тежък алкохолик и системно излагал половинката си. Чашата преляла, когато на официален коктейл милионерът така се насвяткал, че съблякъл ризата си, легнал на земята и взел да прави с краката си „колело“. Огорчена, джаз певицата си тръгнала сама от купона, преди охраната да изрита позорно впиянчения й кавалер.

След раздялата си с Бучков Хилда подхванала нов любовен романс с нов мъж на име Ангел, но и тази нейна връзка се оказала мимолетна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *