Хванати в изневяра! Актьорът Мариан Вълев люби Ирена Милянкова!

Мариан Вълев и Ирена Милянкова се държат за ръка като влюбени тийнейджъри

  Новите звезди а БГ сериалите Ирена Милянкова и Мариан Вълев вече не крият, че са любовници. Актьорите от хитовия сериал „Под прикритие“ не пропускат повод да демонстрират топлите си отношения. Преди броени дни те са появиха заедно на спортно мероприятие за деца и не се отлепиха един от друг. Влюбените се разхождаха хванати за ръка и непрекъснато си разменяха страстни прегръдки, установиха папараците.

Любопитното е, че синът и дъщерята на Ирена също станаха свидетели на тяхната интимна близост. Актрисата беше довела със себе си две от четирите си деца и не се стесняваше да се натиска с новата си тръпка пред очите на хлапетата. Крехката манекенка сластно ближеше сладолед и се опитваше да провокира мръсни помисли у Мариан, след което еротично захапа врата му.

Милянкова без капка свян захапва врата на Вълев пред смаяните погледи на присъстващите

Любовниците едва изчакаха края на събитието и отпрашиха в неизвестна посока, вероятно c цел да консумират плътските си желания.

За връзката между Милянкова и Вълев се заговори още преди две седмици. Тогава двамата бяха изловени от папараци, да разменят ласки в столично заведение. Появиха се заедно и на сватбата на колегата си Ивайло Захариев.

Според слуховете блондинката и актьорът се свалили още по време на снимките на „Под прикритие“, но упорито се опитвали да опазят отношенията си в тайна, тъй като и двамата били обвързани по това време.

Ирена е майка на 4 деца от 15 години по-възрастния от нея Росен Чолов. Куката пък няколко месеца ходеше със сестрата на актрисата Яна Титова – Невена, но наскоро я заряза.

Любовниците не пропускат възможност да се отъркат един в друг

Злите езици твърдят, че Милянкова от много време крои планове как да напусне властния си съпруг и не за първи път му изневерява. Преди да пробие като актриса в България, тя си събрала багажа и заминала чак в Америка. Хукнала подир щатски режисьор, който й завъртял главата с обещания за холивудска кариера.

Екранната Съни обаче не успяла да пробие в чужбина и с подвита опашка се завърнала в родината, където съпругът й я приел с отворени обятия. Опитали се да скрепят брака си, но очевидно усилията им са били напразни.

„Беше на 15, когато се взеха с Чолов. Най-хубавите й години минаха в дундуркане на бебета. Когато връстниците й излизаха по дискотеки, тя си стоеше вкъщи. Очевидно не се е наживяла и сега си наваксва“, коментират близки на Ирена палавото й поведение напоследък.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *