Фънки скочи на Орлин: Ти си момче на повикване!

Фънкара почерпен

Във виното е истината, казват хората. Вчера, силно попийнал, Фънки се изказа за Орлин Павлов. Рокаджията си пада по чашката, категорична бе бившата му съквартирантка Ирен Кривошиева и явно е права.

Да не говорим, че алкохолът не му понася особено, защото като се напие не знае какво говори и прави. Например последната му пиянска изцепка бе относно Орлин. След поредната здрава почерпка, Фънки изпусна няколко брутални думи по негов адрес.

Първо го нарече  „шлякано дупе” и си направи неуместна шега, че певецът се бил продавал и лично той познавал няколко негови клиенти – мъже. Но това не беше всичко, след това продължи с изцепките си, като попита колко ли хора ще плачат, ако утре го бутне кола?

Фънки

И продължи да се чуди какъв ли талант е този Орлин, защото според рокаджията, ако някой му счупел краката, и той се оттегли от музикалната сцена, хората щели да го забравят за един месец.

Но дали това не беше поредната груба шега от него или самата истина, все пак той е промоутър и ври, и кипи в родния бизнес не от ден или два.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/NNwGM3fR3II

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *