Възмутително! Фънки се мандахерца по гол гъз пред децата си!

Димитър Ковачев - Фънки

  Почти 120 килограма телеса по адамово облекло са често срещана гледка в дома на Димитър Ковачев – Фънки. Съквартирантът от „ВИП Брадър“ няма скрупули от наднорменото си тегло, дори напротив – размотава се дибидюс пред домочадието, верен на своята максима, че срамно дупе няма.

Ексцентричният промоутър свалил и последните дрехи от себе си много преди нудизмът да бъде приеман като нещо нормално от закоравяло мислещия българин. Първият случай на практикуване на общение с природата и хората в естественото им състояние споходил Фънки на къмпинг „Веселие“.

„Постоянно ме питат вярно ли е, че съм нудист и дали не ме е срам, все пак съм известна личност. Е няма по-готино съчетание от това да си чисто гол сред природата, на плажа. Навремето като ходехме на „Веселие“, там всички бяхме голи. Гол гъз до гол гъз, един гол град.

Фънки с жена си и сина си

Идеята на нудизма не е да се скриеш някъде, да се съблечеш и да се печеш гол. Идеята е да не се срамуваш от тялото си в цялото това общество. Усещането е яко, чувстваш се някак свободно“, разяснява схващането си за увлечението по нудизма Фънки. И хич не му пука, че е мъжкият еквивалент на Марта Вачкова, чиито голи телеса потресоха България преди 2 лета.

52-годишният собственик на „София Мюзик Ентърпрайсис“, не бил обул нито един бански през живота си, одумват го в обкръжението му. Бельо за плаж не купували и съпругата му Антония, и двете им деца – Георги на 14 години и Карла на 6.

„Вярно е, че не само аз, но и цялото семейство сме нудисти. Дори въобще не ме е срам да се събличам пред децата ми. Какво срамно има в това? Те трябва да растат с възприятието, че голият човек – това е природата“, философства рокаджията.

И докато концепцията му, че хората да се сливат с природата, може да бъде оправдана, идеята на Фънки за това как да похарчи хонорара си от „ВИП Брадър“ му докара семейни проблеми. Въпреки че откакто е женен за Антония, четиричленното домакинство живее под наем и периодично се мести от квартира на квартира, нито лев от спечеленото в Къщата Димитър Ковачев не вложил в мечтата на жена си – да си имат собствено жилище.

„Не съм спестовник, обичам да си харча парите. Ей сега и тия ще ги изпукам като стой, та гледай. Ще ги изхарча за купони, ядене и пиене.

Със сигурност няма да извърша нещо благородно с тях“, отсякъл пред съпругата си Фънки.

Именно леката ръка, с която рокаджията харчел за щяло и нещяло, била една от причините семейната му идилия да бъде помрачена. Още по време на шоуто за випове се заговори, че Ковачев има сериозни лични проблеми и е влязъл в Къщата не толкова за парите, колкото да намери отговор на терзаещите го въпроси от сорта дали с брака му не е свършено. Чу се дори, че преди „Брадъра“ Фънки и Антония се канели да подават молба за развод.

„Жена му така се надяваше да излезе като победител от риалитито и най-накрая да си купят собствено жилище, Фънки хем не спечели, хем ще изпие и изяде и тия пари, които му дадоха продуцентите. Как после да няма скандали? Горката Тони!“, одумват семейство Ковачеви техни приятелски двойки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Възмутително! Фънки се мандахерца по гол гъз пред децата си!"

  1. Шварц Хенделсън   12.02.2017 at 12:53

    Ами какво друго искате да направи един лайновоз?!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *