Фънки не спи с жена си

Един от най-колоритните съдии в приключилата преди седмици „Музикална академия“ Димитър Ковачев – Фънки е доста потаен по отношение на семейството си. Продуцентът преди година влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ и си позволи тогава да разголи душата си. Тогава промоутърът призна толкова много неща за личния си живот, че едва ли скоро отново ще проговори на тази тема.

Фънки със съпругата си Антония
Фънки със съпругата си Антония

Именно в едно от откровенията му стана ясно, че Фънки и любимата му съпруга Антония далеч не са семейство за пример. Те дори не спели нощем в една и съща стая, а се срещали само за с*кс. Инициативата обикновено била на продуцента, който цъфвал възбуден и гол на вратата на спалнята на жена си и започвал да имитира, че й свири балада на гумена китара. Антония веднага склонявала и го приемала в покоите си, а когато двамата си свършели работата, Фънки се връщал да си спи обратно в неговия си креват в другия край на къщата. Стаята му пък била истинско ергенско убежище.

Димитър Ковачев - Фънки Освен че имал отделно ложе, продуцентът много държал на това да се радва на пълна автономност по отношение на вещите си. В спалнята му у дома си имал собствен телевизор с всички п*рно канали, скъпи вещи от визитите на някои от най-известните имена в световния шоубизнес и някои други дребни мъжки закачки. Двамата с любимата му Антония си били поставили условие да не прекрачват неканени в покоите на другия и да си позволят лукса всеки да има свое местенце у дома. Техни познати обаче ги одумват, че отделените спални често носят след ce6e си и други раздели.

Че нещата между Фънки и половинката му не са наред, се шушука от повече от година. Тогава продуцентът се издаде, че най-големият ужас в живота му е съпругата му да го зареже.

„Имам чувство, че ако загубя жена си, ще се самоубия. Толкова време сме заедно, че не си представям света без нея“, бе казал преди време Фънки.

Продуцентът си призна, че любимата му върти всичко в живота му, а той само я обезпечава финансово със своя бизнес. Промотирането на световни звезди му носело страхотни приходи, но и го държало често далеч от семейството. Затова и Антония сама възпитавала децата, въртяла къщата и се занимавала с всичко, което музикантът намирал за досадно и неприятно.

Димитър Ковачев - Фънки Двамата със съпругата му Антония се запознават още в младежките си години, когато се движат в обща компания. В началото не се харесват за гаджета, а само за приятели. „Той беше най-забавният и интересният сред всички“, описва Фънки съпругата му Антония, която навсякъде се мъкнела след музиканта. Понеже единствено тя и шоуменът си нямат половинки, приятелите им се опитват да ги сватосат. Близо 10 години бъдещето семейство се носи по течението, без да избързва да се афишира като двойка. Нито Фънки, нито Антония напират да сключат брак, докато не идва време да създадат потомство. По това време те продължавали да живеят безгрижно от квартира на квартира и да се чувстват като влюбени тийнейджъри.

„Фънки изглежда грубиян, но е много романтичен мъж. Никога не е забравял да ми направи подарък на всеки празник – дори за най-малкия повод. Получавала съм едни огромни букети по всяко време на годината“, не може да спре да хвали съпруга си Антония.

Тя обаче деликатно пропуска треските в характера на Фънки, за които знаят само най-близките му. А те са свързани с голямата страст на шоумена към красивите жени. Дори в сайта на „Музикална академия“ продуцентът признава, че най-любимото му занимание е да гледа голи жени. В графата хоби Фънки си е написал стр*птийз барове, голи жени – хубави снимки на голи мадами. И макар да се опитва да изглежда, че това е само шега, близки до музикалния съдия са категорични, че той винаги е бил малко воайор.

 

Болезнено ревнив

Макар да не изглежда като човек, който изпитва силни емоции, Димитър Ковачев е много чувствителен. На това се дължи и силното му желание да притежава хората, които обича. Продуцентът не крие, че понякога е доста докачлив, а стане ли въпрос за жена му, направо полудява от ревност. За нея бил готов на всичко и не давал вид на агресивен човек, бранел честта й със зъби и нокти. „Не обичам да показвам, че съм много ревнив и го тая в себе си, но вътрешно кипвам, когато някой мъж заговори жена ми“, признава си Фънки.

 

Запален по платената любов

Ако отново тръгне дискусия дали да се легализира проституцията у нас, Фънки ще е сред първите подкрепили инициативата. Устатият рокаджия хич не си поплюва и още от млади години е бил сред ударните клиенти на нощните пеперудки, призна сам той пред съквартирантите си.

Преди година, докато беше във „ВИП Брадър“, той най-откровено сподели, че няма нищо против леките жени. Даже в ефира на Нова Димитър Ковачев призна, че е почитател на платената любов отдавна и не може да осъди този начин за изкарване на насъщния. Басистът честичко се фука, че правел диви купони с пр*ститутки на младини. Но отказва да признае, че сега ползва техните услуги. В минути на изповед шоуменът сподели дори, че навремето в неговия блок имало бардак, където девойките, които продавали телата си, били много мили и възпитани и даже му помагали в грижите за малките му дечица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/loQaOPARKyw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *