Фънки е най- желаният мъж във ВИП Брадър?

Фънки

Изненадващо, но факт. Оказва се, че не сексапилният Орлин, не красивият Юлиян или мъжкарят Ники Мартинов са най-желаните мъже в къщата на ВИП Брадър.

Изненадата е, че всички дами си падат по … Фънки. Рокаджията се оказа скрита секс лимонка. Късно снощи дамата с не точно  координирана сексуална ориентация Люси Дяковска му призна, че  когато го видяла, много му се зарадвала.

Защото той е човекът, когото познавала отпреди. Фънки й бил много симпатичен. Басистът беше видимо поласкан от нейното внимание, но остана с каменно лице.

Димитър Ковачев

След това признанията на Дяковска продължиха, тя се примъкна до него и продължи, че когато го видяла светнало пред нея, а мъжагата видимо притеснен се измъкна от лапите й … за да попадне в тези на Мариана Попова.

Тя пък изплака пред него, че е много притеснена от номинацията му и ще й е страшно мъчно, ако той излезе от шоуто преди нея. След което се настани едва ли не в скута му. Но Фънки не се впечатли особено от нейното внимание и продължи да си дрънка на китарата. Очевидно за зрителите, присъствието на рокаджията успокоява дамите.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/aA7Ug7mQOtE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *