Футболистът Валери Божинов си татуира българското знаме

Татуировката на Валери Божинов с трибагреника лъсна при снимките му с плеймейтката Николета Лозанова

  Българският трибаг­реник вече украсява ръката на нападателя на „Лече“ Валери Божинов.

 Родното знаме е зао­биколено от татуираните имена на най-близките на футболиста, написани с го­тически шрифт.

 Нестандартното реше­ние на Божинов да тату­ира трибагреника не се радва на особено одобрение от страна на почитатели­те му. Те са категорични, че рисунката по кожата на футболиста не е пример за любов към родината.

 „За мен татусът е пълен кич. Божинов демон­стрира  патриоти­зъм, както Бла­гой Георгиев вяра“, обсъж­дат по фору­мите.

Благой Георгиев

 Благо има върху тяло­то си около 16 религиоз­ни символа.

 На лявото му рамо се чете молит­вата „Отче наш“, калиграфски изписана на старобъл­гарски, след този надпис, непосредствено до него – „Господи, помилуй“, на дяс­ното рамо на Благо е из­образен Иисус Христос, а на гърба му – разпя­тието.

 Трибагре­никът не е единственият татус на благоверния на плеймейтката Нико­лета Лоза­нова. След като премина във „Фиорентина“, Божинов се обясни по странен начин в любов към тифозите. Той изрисува на лявото си рамо индианска­та глава, която е символ на най-старата групировка на ултрасите.

 Божинов гордо я пока­за при гола срещу „Киево“, който донесе победа­та 2:1. След като премина в „Ювентус“, се оказа, че точно тази татуировка не е много удачна. Наложи се да я прикрие, като нарисува отгоре й друга. Сега на ля­вото му рамо се е разполо­жила огромна черна татуи­ровка. Не е ясно каква е, но прилича на кораб, от който излизат огнени езици.

Тъпотиите на Валери Божинов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *