Фолк певицата Стефани отнесе жесток бой от жена на столичен автопаркинг!

Стефани

  Жертва на жесток побой стана младата певица Стефани. Непозната жена я причакала на паркинга пред офиса на „Ара мюзик“ и я нападнала с юмруци. След първия удар в лицето изпълнителката на „След теб“ прикрила с ръце главата си. Тогава обаче онази започнала да я налага по гърба.

„Изскочи от някакъв раздрънкан бус, щом видя Стефани да слиза от БМВ-то си. И тогава стана страшно“, разказват очевидци на женския бой.

С викове „нещастница“ и „курва“ агресорката подскачала около певицата и я удряла с все сили. Като се изморила да раздава юмруци, започнала да дърпа чантата й. В този миг на помощ на изпълнителката се притекъл служител от офиса на „Ара“.

Уплашена да не бъде заловена и предадена на полицията, нападателката светкавично се качила в буса си и отпратила в неизвестна посока. Стефани пък побързала да се скрие при продуцентите си.

С охкане и пъшкане певицата обяснила на слисаните си колеги какво точно се случило. Твърдяла, че не познава жената, но допускала, че може да я е „засякла“ с колата си някъде по пътя.

„Преди това заредих на една бензиностанция. Не е изключено там нещо да е станало, но не съм обърнала внимание“, обяснявала през сълзи Стефани.

Има и съмнения, че тя си е навлякла гнева на душманката си покрай някое свое мъжко завоевание. „Като нищо й е откраднала мъжа“, подозират във фолксредите, макар певицата категорично да отрича.

„Не я познавам. Наистина. Има всякакви луди. Вече се чудя дали да не си взема охрана„, сподели Стефани пред журналисти. И допълни, че от побоя се е отървала само с охлузвания и със синина на гърба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фолк певицата Стефани отнесе жесток бой от жена на столичен автопаркинг!"

  1. Клатикурчо   25.01.2013 at 13:08

    тази и аз бих я опънал арна е :)))))))))

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *