Фолк певицата Джорджиа живее втори живот

Страшен карък преследва певицата Джорджиа. Само за една година двойничката на Анджелина Джоли преживя 5 тежки инцидента, които можеха да костват живота й, а един заплаши детето й да остане сакато за цял живот.

Джорджиа
Джорджиа

Несполуките на пловдивчанката, която има дъщеря от сочения за наркобос Кирил Киров – Кирчо Руския, започват миналата есен. Няколко дни преди 12 септември Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, се тъпче с болкоуспокояващи заради стомашни болки. Мисли, че е летен вирус. След като болките не отминават, Джорджиа решава да отиде да се прегледа и припада в лекарския кабинет.

Диагнозата й е изключително опасна – перитонит вследствие на спукана киста на яйчниците. По време на 4-часовата животоспасяваща операция се налага лекарите да отстранят яйчниците и матката на Деси. Дни по-късно получава масивен кръвоизлив и специалистите не дават гаранции за живота й.

Джорджиа гушка дъщеря си Алиа
Джорджиа гушка дъщеря си Алиа

„Живея втори живот, преди година бях на косъм от смъртта. След като прескочих трапа, започнах да мисля само положително, както учат книгите за позитивно мислене. Оказва се обаче, че въпреки това не всичко може да бъде контролирано чрез подсъзнанието. Всичко беше наред, докато не дойде отново септември“, потресена е от собствената си съдба Джорджиа.

Този път потърпевша е дъщеря й Алиа. Ненадейно, една сутрин, четиригодишното момиченце е с разкривено личице. Докторите шокират майката с признанието, че заради парализа на лицев мускул детето й може да остане Квазимодо за цял живот. Вкарват Алиа в болница, една седмица е на система. Хлапето има късмет и месец по-късно фациалисът отминава, но не и проблемите на Джорджиа.

„Точно една година и един месец след операцията от перитонит, на 12 октомври, отново получих зверски болки и подуване на корема. Все едно бях в шестия месец. Обиколих всевъзможни специалисти по гастроентерология и гинекология. Накрая установиха, че имам срастване на червата. Но всички бяха категорични, че трето отваряне на корема (първото е при раждането на Алиа със сенцио – б.а.), може да коства живота ми. Стабилизирах се, но не се знае кога ще получа нова криза. Какво ще стане, ако това се случи пак, също не е ясно…“, притеснена е още Джорджиа.

Междувременно от септември до октомври тя оживява в две катастрофи.

При първата около 60-годишен мъж я помита на улицата със страничното си огледало. Пада върху друга кола, но минава метър – с охлузвания. Само преди седмица пък 2 сантиметра я разделят от ослепяване. „Около полунощ излязох с колата до денонощния магазин в квартала ми. В момента, в който правех завой, някакъв ме блъсна от страната на шофьора. Набих спирачки и ударих главата си в предното стъкло. Сряза ме на челото, лекарите казаха, че ще ми остане белег за цял живот. Този, дето ми го направи, избяга с колата, в тъмницата и от шока, не успях да видя номера му“, разказва Джорджиа и се чуди дали нещастията, които я преследват, са само номера на съдбата, или някой се опитва да й навреди чрез магии.

„По принцип не вярвам в окултното, но вече започнах да си мисля, че тези неща са възможни, тъй като нямам друго обяснение. Имам много недоброжелатели“, призна пловдивчанката, която е и бивша годеница на Владо Арабаджиев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *