Фолк певицата Джоанна: Бившият ми приятел ме смазваше от бой и секс! ИНТЕРВЮ

Джоанна

Изгряващата фолк певица Джоанна твърди, че не иска да има мъж до себе си. Причината е, че пази спомени от драматични скандали и непрекъснати побоища. В интервю изпълнителката от „Ара мюзик“ разкрива най-дълбоко пазената си до днес тайна – за тормоза, на който е била подложена в продължение на месеци от бившия си приятел.

– Джоанна, как се разви връзката с бившия ви приятел?
– Не искам да си припомням нищо от това време. Просто се радвам, че всичко между нас е в миналото Доста ми е трудно да говоря за това, което преживях.

– Защо?
– Заради непрекъснатите скандали. В продължение на година ми счупи повече от десет телефона. Дори от сервиза ме бяха запомнили и ми даваха всички апарати с намаление. Най-неприятното във връзката ни бяха побоите и насилствения секс. Нанасяше ми много травми и рани. До такива ексцесии се беше стигнало, че за себе си този човек съм го погребала. За мен той просто не съществува, умрял е.

– Той как се казва, защо не го наричате с името му?
– Честно казано, дори не искам да му споменавам името.
Както казах, той не съществува за мен. Спомням си, в един от най-трудните ми моменти седнах да пиша и думите се заредиха една след друга на празния лист. По-късно това стана текст за песента ми „Грубо обичана“.

Джоанна позира с дипломата си за магистър химик

Когато журналистите ме питаха дали съм написала този текст от личен опит, ми се налагаше да лъжа. Обяснявах, че ме е провокирала близка приятелка, която се е сблъскала с този проблем.

Истината е, че това се отнасяше за мен. Излъгах, защото тогава не можех да си представя, че ще призная подобно нещо.

– Кой взе решението да се разделите?
– Аз, въпреки че ми беше ужасно трудно. Отлагах повече от година, все не можех да скъсам окончателно. Тогава в живота ми се появи друг мъж. Показа ми, че вече не обичам приятеля си. Помогна ми да разбера, че мога да имам симпатии, да отворя сърцето си и дори да обичам и друг мъж. Затова съм му благодарна, въпреки че не сме били заедно.

Кадър от последния клип на Джоанна, в който участва и Коце Ламята (вдясно)

– Истина ли е, че бившият ви приятел се е снимал в клип на Азис?
– Да, в „Кажи честно“ участва той. Миналата година се сприятелихме с Азис. Той веднага предложи на бившия ми да го снима в клип.

Направи го обаче, след като се разделихме. Интересното е, че в последния ми клип, „Малко мъж“, участва Коце Ламята – бив шият приятел на Азис. Не съм го направила с цел отмъщение. Беше ми необходимо някое по-известно лице и Коце Ламята откликна, за което съм му благодарна.

– В момента имате ли човек до себе си?
– Не, и не искам мъже изобщо. Интересува ме единствено кариерата ми.

– Дали се пазите от връзка заради всичко, което сте преживели с бившия си приятел?
– Определено да. Мисля си, че знам всичко – как ще започне връзката, как ще се развие. Боя се, че всичко ще се повтори. Може би още имам страхова невроза, изградена от предишната ми връзка, но в момента, в който усетя, че някой навлиза и милиметър в личното ми пространство, не искам да го виждам повече. Не ми трябва връзка с никого.

– Едва ли красива жена като вас може да остане сама дълго време.
– В момента съм се фокусирала единствено върху кариерата ми, нищо друго не ме интересува.

– Малцина знаят, че вие сте магистър по химия. Как решихте да се преориентирате от химията към попфолка?
– За мен пеенето и химията винаги са вървели ръка за ръка. Родителите ми настояваха да имам по-сериозно образование, защото смятаха пеенето за нещо от днес за утре. Обаче на мен то ми идва отвътре. Записах химия и паралелно започнах да пея по кръчмите. В началото не исках да ставам фолк певица, но в крайна сметка явно така е било писано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Фолк певицата Джоанна: Бившият ми приятел ме смазваше от бой и секс! ИНТЕРВЮ"

  1. Ivan   20.12.2012 at 18:17

    ми да та смазва,аз како да напрая

    Отговор
  2. Оля   20.12.2012 at 23:56

    В клипа участва Венелин Великов, културист, https://www.facebook.com/venelin.velikov.52 Доколкото знам той е женен обаче…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *