Фолк певецът Галин: Не съм спал с Диляна Попова! ИНТЕРВЮ

Галин и Диляна Попова

  Галин е от последната реколта фолк изпълнители в „Пайнер“. Роден е на 12 март 1991 година, но вече има сериозна музикална биография зад гърба си – възпитаник на музикалното училище в Добрич, стаж в оркестъра на баща си, участие в различни конкурси, а три от песните му станаха хитове. Сега е студент в специалността „Антропология и социология“ в УНСС.

Таблоидите му приписват връзка с тв звездата и модел Диляна Попова.

– Галине, как реши да влезеш във фолка?
– Занимавам се с музика от малък. Завърших музикалното училище в Добрич, а и по бащина линия всички сме все музиканти. Баща ми Петър Гочев също има договор с „Пайнер“ като част от оркестър „Извор“, но не онзи, с който Глория е започнала кариерата си. Учих ударни инструменти и пиано.

В училище пеех поп, после и народни песни. Накрая опитах с попфолк и ми хареса. Винаги съм харесвал този стил, а любими изпълнители са ми Галена, Цветелина Янева, Борис Дали. Първата ми записана песен в „Пайнер“ е дуетът ми с Гергана „Първичен инстинкт“.

Първоначално тя ме покани само за беквокалите в парчето, но впоследствие нещата станаха по-цялостни. След като направихме този хит, композиторът Митко Петров ми звънна да ми каже, че е доволен и че можем да говорим с Митко Димитров за договор. Нямам болезнена амбиция да ставам популярен на всяка цена. По принцип предпочитам да ме носи течението, защото хубавите неща стават случайно.

– На мъжете не им ли е по-трудно в този бизнес?
– Не, никак не е трудно. При певиците е по-сложно, защото те са много и конкуренцията е по-голяма. При мъжете най-важен е късметът да уцелиш подходящата песен. Доволен съм от реализацията на първите ми песни. Съвсем скоро ще излезе новата ми „Случи се“. Проектът е по-голям и по-сложен за реализиране от досегашните. В него съм вкарал африкански фолк мотиви. Клипът е сниман край едни много красиви водопади.

– Възможно ли е един изпълнител да се издържа само от пеене?
– Да. Три години се издържах само от това. Пял съм в караоке бар работих и с баща си. Сега е малко по-сложно, защото съм студент и това ми е приоритет. Разчитам и на родителите си, които ми помагат. А иначе имам доста голяма фирма зад гърба си, която ми помага в голяма степен. Разчитам много на нея.

– Харесва ли ти популярността?
– Повечето неща ми харесват. Най-много ми допада това, че музиката ми може да достигне до максимален брой хора. Като негатив ще посоча факта, че не мога да се разходя из родния си Добрич, без да ме разпознае някой, без да ме заговори. Нужно е да си по-добре облечен, да си по-спретнат.

Галин и Гергана

– Има доста певци от вашия край.
– Така е, доста таланти сме тук. Преслава, Галена, Миро, Димана, Силвия Кацарова. С Димана се знаем от доста отдавна. Сега станах приятел с Роксана, Денис и Гергана, разбира се.

– Наскоро бяхте уловен с Диляна Попова на едно парти в Слънчев бряг. Каква е историята зад вашето познанство?
– Всъщност ситуацията е много смешна, защото заради тази снимка едва ли не ме изкараха алкохолик. В чашата ми нямаше водка, а енергийна напитка. Не пия алкохол, не съм алкохолик и не съм се наливал цяла вечер. Тогава се заговорихме повече с Диляна, но не съм влюбен в нея от няколко срещи, както се изписа. Просто си говорихме, бяхме в обща компания. След това сме се засичали няколко пъти из клубовете, общуваме си. Много готин и положителен човек е.

– Харесва ли ви да се движите в т.нар. хай среди?
– Не. Имам мои приятели, с които излизам и ми е забавно. Ако се засека с някого навън, тогава си говорим и се смеем. Но иначе нямам мераци да съм само сред известни хора. Общувам най-много с Гергана. Скоро ходихме на планина с нея, обикаляме и по морето.

– Казвате, че не пиете, а употребявали ли сте някакви стимуланти?
– Ако беше така, щях да си призная, но просто не изпитвам нужда. Повечето млади хора са пробвали трева, но аз никога не съм се изкушавал, защото и така съм си весел и съм окей.

– Сигурно доста фенки ви преследват напоследък. Това не ви ли пречи да имате сериозна връзка?
– В момента нямам сериозни отношения защото съм се отдал само на музиката. Емоции като при всеки млад човек не липсват, но няма нищо по-конкретно. А и аз не съм от тези изпълнители, които се възползват от това, че са известни. Най-дългата ми връзка продължи две години, но за съжаление, приключи. Работата ми помогна да преодолея по-лесно раздялата, но и аз самият не се затварям и не страдам. Предпочитам да го раздавам повесело.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Фолк певецът Галин: Не съм спал с Диляна Попова! ИНТЕРВЮ"

  1. Heather   25.10.2021 at 16:26

    Great blog you have here.. It’s hard to find high-quality writing like yours these days.
    I truly appreciate individuals like you! Take care!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *