Фолк легендата Цветелина се завръща на сцената

Цветелина се дипломира и продължава да учи

Поп-Фолк динозавърката Цветелина отдавна напусна големия музикален бизнес. Но феновете не я забравиха, ето, че сега настипи момента, в който тя реши да се върне отново пред публиката.

Емблематичната певица в момента работи по нов  музикален проект и скоро ще направи щастливи феновете си. Както самата тя отбелязва, аз съм щастлива, че искате нови песни и в момента подготвям такива.  Аз самата не съм спирала да радвам хората с моите песни, по участия, но по загърбих музиката за сметка на кариерата. От учене не ми остана време за нови албуми и хитове. Но това лято приключвам с магистратурата.  Певицата споделя още, че е отговорен човек и с каквото се захванела, го довършвала докрай, като посвещавала цялото си време за осъществяването му. Още повече, че науката на която се е отдала красавицата – психологията – е завладяваща, заключва Цветелина. Тази година поп-фолк

Цветелина раздава автографи на книгата си

легендата трябва да положи държавния си изпит по тази дисциплина.  Както споделя в официалния си Фейсбук,“Докато не си взема изпита,  ще  радвам с хитове само тези, които ще идват на моите изпълнения на живо по заведенията“. Освен това, красавицата пожелава щастливо лято на всички фенове и им благодари за виртуалната подкрепа!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/i5dJVFoXzL4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *