Фолк ветеранката Тони Дачева: Лъжат, че умирам!

  Първата дама на попфолка Тони Дачева обяви война на жълтите медии. Пред журналисти тя опроверга слуховете, че е на смъртно легло, и заяви, че няма по-гнусно нещо от това да правиш бизнес от здравето на хората.

Тони Дачева
Тони Дачева

„Не само че не съм в болница, ами съм в отлично състояние. Всеки ден тичам по няколко километра и ходя на фитнес“, бяха точните думи на изпълнителката на „Бедни и богати“.

В момента попфолк ветеранката готви клип към песента си „Огън и вода“. В същото време е възмутена от държанието на колегите си Кичка Бодурова и Петя Буюклиева, които участват в „Музикална академия“.

Тони Дачева „Категорично заставам зад младите изпълнители. Изумена съм от държанието на доказани певици като Кичка Бодурова и Петя Буюклиева. Жалко е, че пред толкова хора показват битовизма в характерите си и се държат като махленки“, заяви Дачева. Тя призна, че не е получавала покани нито от „ВИП Брадър“, нито от „Музикална академия“. „Дори да ми се бяха обадили, нямаше да приема. Не съм човек за такива формати“, категорична е перлата в селекцията на Митко Пайнера.

Тони Дачева е сред малкото представители на ретро чалгата, които не могат да се оплачат от липса на участия. За разлика от Сашка Васева, Тошко Тодоров и Радо Шишарката тя почти всеки ден пълни клубовете из цялата страна. Като доказателство Дачева даде за пример, че още преди около месец са я поканили да радва плевенската публика на Нова година. В местно заведение тя ще изпълни хитовете си „Бедни и богати“ и „Звезди ли искаш да ти свалям“.

Репертоарът й ще включва още някои от най-обичаните сръбски песни, както и модерни пол парчета. „Обожавам сръбската музика. Идол ми е Лепа Брена. Даже навремето ми казваха „българската Лепа Брена“ похвали се блондинката.

Според мнозина родената в село Блатец певица даже на 46 години е по-сек*и от повечето млади фолк диви. Може би това е причината по любимата изпълнителка на две поколения все още да се заглеждат куп мъже. „Не мога да се оплача от мъжко внимание. Много мъже има около мен, но нямам сериозен приятел“, откровеничи изпълнителката.

Любовта на публиката дори я е карала да се замисли дали да не се пробва в политиката както опитаха нейни колеги и колежки. „Аз съм професионалистка и бих пяла за всяка партия, но трудно биха ме накарали да вляза в политиката“, заяви Дачева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *