Фолкпевицата Антонина: Лейди Гага се отвратила от песента ми „Шматка“!? Да си гледа работата!

Антонина

 Лейди Гага била изключително впечатлена от хита на фолк звездата Антонина „Шматка“, плъзна слух сред чалгаджиите. Световната изпълнителка дори постнала част от текста в Туитър и се зарекла, че заради тази пошлост нямало повече да идва у нас да пее.

Песента на нашенката е доста популярна напоследък, което породи предположения, че Лейди Гага може и наистина да я е чула. В хита всъщност се разказва за амбициите на момичета, прославили се като Златки, чиято цел е да си намерят богати мъже с цената на всичко. В крайна сметка се оказват просто употребени от тях. За да проверим каква е истината за скандала със световната звезда, се свързахме с Антонина.

– Антонина, вие ли си измислихте скандала с Лейди Гага?
– В никакъв случай. Подобни твърдения звучат несериозно. Хората ме познават и знаят, че не правя такива евтини сензации. Преди дни във Фейсбук един приятел ми пусна статия за това, че Лейди Гага е цитирала моята песен „Шматка“ в своя Туитър. Смяхме се доста.

Лейди Гага

– Как според вас са превели на английски думата „Шматка“?
– И аз това се чудя и въобще не знам дали има подобна дума в английския

– Не може да не сте се поласкали от нейното внимание кьм вас, макар че коментарът й е негативен.
– Ако е истина, разбира се, че е комплимент.

Някъде казват, че е вярно, другаде – че е скалъпено, интерпретациите са много. Дори и да не е вярно, пак се почувствах добре. Освен това така се обърна внимание на песента ми, която е хит и отпреди Лейди Гага да се впечатли от нея. Много хора се поздравяват с нея заради шеговития й текст.

– Фен ли сте на Гага?
– В никакъв случай не съм й почитателка. Не й симпатизирам, не я харесвам, защото е брутална. Това за мен не е провокация, минала е границата на ексцентризма. Но все пак е световна звезда и заслужава уважение.

Антонина

– Смитате ли, че някой е искал да се подиграе с вашата песен, която се смята от мнозина за нарицателно на простотия във фолка?
– Най-вероятно това е била идеята на някого, но ми е все тая. Излязоха и разни писания, че Андреа уж имала тайна среща с Гага. Стана ми забавно, че тя се е видяла с нея, а пък повече внимание се обърна на моята песен.

Струва ми се, че някои хора не са усетили иронията и шегата в моята „Шматка“. Но пък колко ли трябва да ти е коефициентът на интелигентност, за да не си наясно, че става въпрос за майтап? Засягам един сериозен проблем на нашето общество за т.нар. Златки, представяйки го по комичен начин, за да се консумира по-лесно. Следващата ми песен пак ще е с такава насоченост, работя упорито. Решила съм обаче, че след това ще забия с една стойностна балада по мой текст.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *