Фолкаджийката Джена била надменна и високомерна!

Джена

  Джена стана персона нон грата в „Пайнер“. Колежките й във фолкгиганта я избягват и не желаят да говорят с нея. Причината за това не е завист. Не я харесват заради лицемерното й поведение и високомерието й. Изпълнителката на „Да те бях ранила“ caма си е виновна. След като се изпокара с Андреа, Джена обърна гръб и на откривателя си за голямата сцена Милко Калайджиев.

Сега всички я знаят що за стока е и не искат да имат нищо общо с нея.

„С Милко отдавна не си говорим. Така се получи – не знам. Нищо лично нямам към него. Пожелавам му да е жив и здрав“, призна Джена за влошените си отношения с фолкмустака на републиката в интервю за най-четеното светско списание „Love style“.

Тя отказва да сподели причината за развалената си дружба с Калайджиев, но мнозина в бранша са наясно на какво се дължи охладняването. Преди Милко да я пробута в Пайнер“, родената в Разград певица извивала глас в столична таверна.

След три години мизерия Десислава, както е истинското й име, успяла да подпише договор с неизвестната компания „Лео мюзик“. Направила и няколко песни, които обаче така и не достигнали до широката аудитория. Самата Джена винаги е определяла този период като „една година загуба на време“.

В следващите месеци съдбата й поднесла шанс на тепсия. Покрай кръчмарската си дейност Джена с е запознала с Милко. Започнала и да пее в оркестъра му. Калайджиев оценил таланта и харизмата й и дори й подарил няколко песни, с които да обогати репертоара си.

„Даже я приюти, защото тя е чак от Разград. За да не пътува и да може да работи с него и оркестъра му, й даде покрив над главата. Тя живееше в едно гаванско помещение което е на Милко отдавна. Нито наем й е искал, нито пари за консумативи. Ей, така на добра воля. Той на всички е помагал, разказват запознати с началото на кариерата на самозабравилата се пайнерка.

Милко Калайджиев - откривателят на Джена

Както е известно, Калайджиев е дал начален тласък на не една и две свои колежки. Сред най-известните му открития са Димана, Галена, Преслава и Анелия. Всички те са му благодарни и до днес за помощта. Преслава дори неведнъж е казвала, че от години носи снимка на Милко в портфейла си, за да не забравя откъде е тръгнала. Анелия пък преди време призна в ефир, че ако мустакаткото не й бил подал ръка, още щяла да пее в кръчми за по 15-20 лева.

Всички оценяват онова, което е направил за тях Милко Калайджиев, но не и Джена. Тя твърде бързо забрави кой й е помогнал да пожъне първите си успехи.

„Започна да се държи надменно с откривателя си! Толкова се промени и наду, че вече не може да се говори с нея. Гледа отвисоко всички. Тъкмо Глория поомекна и започна да другарува с колегите си, и Джена я замести в ролята й на ледена кралица“, коментират в бранша. И допълват, че Калайджиев е огорчен от поведението на разградчанката и съзнателно избягва контакти с нея.

Кьсметът обаче засега е на страната на Джена. Факт е, че в момента тя е най-оборотната певица и слага в малкото си джобче останалите примадони по брой на участия и интерес от страна на почитателите. Всяка песен, която извади, пък се превръща в светкавичен хит. „В момента е във възходящ период, но ще дойде време, когато ще отстъпи позиции. Дано тогава има кой да й подаде ръка“, коментират колегите й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Фолкаджийката Джена била надменна и високомерна!"

  1. Ani   17.08.2012 at 21:43

    Наистина е голяма надуфка.Слушала съм много интервюта с нея,в които обяснява,колко много заслуги имала и как заслужавала тя да бъде певица на годината и не знам какво още…Певици като Анелия например,нямат такива претенции,при условие,че са на сцената от много години,а тая рядкозъбестата се надула,сякаш не знам какво толкова е направила!

    Отговор
  2. bb   18.08.2012 at 17:19

    Не и знам отношението с колегите но с феновете се държи страшно земно !!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *