Филм разболя Асен Блатечки

Асен Блатечки
Асен Блатечки

Работата по филма „Люси“ съвсем е оставила без сили секссимвола на българското кино Асен Блатечки, видяха репортери.

Лентата, която ще бъде режисьорският дебют на актьора, буквално го е съсипала. Блатечки се появи на светско парти драстично отслабнал и очевидно изтощен. Плашещо блед и с големи сенки под очите, той сякаш идваше от снимачната площадка на хорър филм.

Асен БлатечкиВ първия момент някои от гостите и репортерите на купона не успяха да разпознаят в бледата ходеща сянка някогашния пращящ от здраве и енергия мачо. Любимецът на дамите все пак се забавлява в компанията на колегите и приятелите си, но не успя да скрие преумората си. Сред гостите веднага се понесоха коментари, че натоварването на актьора е направо убийствено и той е смазан от многото си ангажименти.

Заснемането на „Люси“ му коства доста усилия, тъй като има амбицията да превърне лентата в екшън с каскади и ефекти на холивудско ниво. Освен с режисурата Блатечки е зает и с изтощителни репетиции в театъра. Снимките на „Люси“ почти съвпаднаха със заснемането на втория сезон на „Фамилията“, в която на Асен е поверена главната роля.

Натоварването му идвало в повече и Блатечки напоследък съвсем се беше изгубил от публичното пространство. Някои от колегите му, които отдавна не го бяха виждали, останаха сериозно притеснени от промяната в него и се тревожат да не рухне под тежестта на толкова много задачи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *