Филип Аврамов се сдоби с дъщеря

Филип Аврамов

Филип Аврамов е по-щастлив отвсякога. Тази седмица актьорът от „Домашен арест“ стана баща на момиченце, което се появи на бял свят седмица преди очакваната дата. Фицата признава, че е събрал смелост и е присъствал на раждането на дългоочакваната си рожба. И допълва, че гледката още дълго ще бъде запечатана в съзнанието му.

Аврамов разкрива, че жена му Милена Спиридонова дълго го убеждавала, преди да го склони да се яви в родилната зала. Първоначално актьорът категорично отказал, защото се страхувал, че гледката няма да му понесе, но съпругата му продължила да настоява.

„Искам да си до мен в този момент и да ме подкрепяш!“, тропнала с крак Милена. Така Фицата бил принуден да угоди на бременната си любима.

Той решил да се подготви за голямото събитие, като предварително изчете различни материали за раждането. Снабдил се и с видеокамера, с която
да заснеме появата на бебето.

Филип Аврамов и Милена Спиридонова

  Когато Милена му съобщила, че водите й изтичат, Аврамов моментално забравил всичко, което е чел, и изпаднал в паника. После обаче дошъл на себе си и успял да закара жена си до болницата.

„Имаше няколко родилки по това време, но никой от другите бащи не се осмели да присъства. Аз бях единствен. Даже снимах с камерата“, гордее    се щастливият татко с постъпката си. Той допълва, че вече знае как се чувстват жените, защото е съпреживял с Милена цялата болка от ражнето. Е, по едно  време му станало лошо при вида на леещата се кръв и замалко щял да припадне, но геройски устискал до края, когато бебето се появило на бял свят. Момиченцето проплакало за първи път в ръцете на татко си, а лекарите дори позволили на актьора да пререже пъпната връв.

„Дъщеря ми е много красива – с коса и дълги пръсти“, хвали се звездата от „Домашен арест“. Бебето тежи 2 кг и 800 г и е високо 48 см.

Докато Милена все още лежала в болницата, Фицата вдигнал щур купон със свои приятели и почерпил щедро за здравето на детето си. Той не можел да се нарадва на чудото, с което го е дарила съдбата. Аврамов неведнъж е разкривал, че със съпругата му дълги години правили опити, но тя така и не успявала да забременее. Накрая заченала, когато изобщо не очаквали, че ще се получи.

В момента тъщата на Филип – Саша, неотлъчно е до дъщеря си и помага на младите родители в отглеждането на бебето. Още щом разбрала, че Милена е бременна, госпожата се зарекла, че могат да разчитат на нея за всичко. Аврамов също се включва активно в грижите за дъщеря си – сменя памперси, люлее я, буди се през нощта с нея, но твърди, че изобщо не му тежи. „Няма по-голяма радост за мен“, категоричен е екранният зет на Татяна Лолова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *