Фики в предсватбена треска – пуши и гледа лошо!

Фики тъженЧовек и добре да живее, рано или късно се жени. Тази народна мъдрост застигна Фики Стораро и то не късно, а съвсем рано.

Докато булката му Гюлджан е на върха на щастието и си избира рокля, младият певец бе засечен да опъва цигара след цигара в заведението на луксозна автомивка в столицата.

Докато чакаше да му измият колата от всички страни и да я парфюмират, родният Издислав опъна набързо една салата, за да не си развали фигурата и изпуши поне три цигари, без да му пука, че могат да се отразят на гласа му.

Доскоро Фики не пушеше, или припалваше по една от време на време, но сега се е превърнал в истински комин. Отдалеч си личи, че му е нервно и некомфортно, а проблемът е само един – наближаващият светски панаир по случай бракосъчетанието му.

Фолкаджията дълго криеше любимата си Гюлджан, смяташе, че тя ще го изчака поне пет години, докато се запътят към гражданското, но двете семейства го притиснаха и обясниха, че така опетнявал честта й. За да запази честта на момата, той се принуди да й подари годежен пръстен, но и това не утеши строгото родителско тяло. Всички настояваха за бърза сватба преди булката да бъде опозорена съвсем и да забременее.

Фики годежФики, който беше свикнал да си живее царски и да сменя фенките в леглото като носни кърпички, сега е сериозно обезпокоен, че трябва да се държи като женен мъж, да бъде сериозен и да не си позволява нито една крачка встрани, защото могат да го хванат.

Затова и фучи из София с джипа на майка си, пуши цигара след цигара и тъжно се разделя с ергенския живот.

Сватбата се очаква в началото на лятото, но певецът никак не прилича на щастлив младоженец, а по-скоро на човек, когото ще оковат в за цял живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *