Феновете на поп фолк певицата Джена са портесени. Вижте защо!

Джена втрещи фенове с увисналите си цици

От няколко дни из интернет циркулират интересни снимки на поп фолк певицата Джена, на които се вижда как гърдите й са се смъкнали едва ли не до пъпа.

Явно фолк фурията има доста големи неприятности със силикона си. Нейните фенове са втрещени от това, което се случва с техния кумир и истината за него, лъснала от снимките в нета.

Почитателите веднага реагираха като направиха група за събиране на средства за поредна операция на Джена. А ето и някои от най-ярките изказвания на нейните фенове, шокирани от фотосите на  увисналия й бюст: “Милата, трабва да побърза, че скоро ще си подритва циците”, “Това девойче сериозно трябва да се види в огледалото, някой няма ли огледало да й го покаже“ , “ Няма ли пари да си ги ремонтира?“.

Джена плаши с увисналите си цици

Явно изпълнителката е попаднала на поредната силиконова измама или просто силиконът не подхожда физиологично на всекиго. Още повече, че Джена обича да се фука със своите импланти, но сега почитателите й се възмутих от вида, в който им ги навря в очите.

Всички знаем, че тя не е почитател на сутиените и обича да си развява бозките свободно по участия, но както е тръгнало, ще трябва да свиква да носи сутиени. Циците й толкова са се смъкнали, че вече има пъп между тях.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5mNinUF8wwE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *