Фенка се изплю върху Орлин Павлов, той я събори на земята! Всичко за скандала вижте тук:

Орлин ПавловОрлин Павлов станал жертва на своя фенка  на благотворителен концерт за аутисти в София.

Текстопистката Кристина Павлова се приближила към певеца, вдигнала му скандал и  го наплюла. За да се предпази от агресията й, певецът я блъснал. От своя страна тя се стоварила атрактивно на земята и се развикала.  С прясна плюнка върху ризата,  Орлин дръпнал гаджето си Лина Роскин и двамата избягали от залата.

Присъстващи на събитието вдигнали от земята текстописката, а тя обяснила, че Орлин я тероризирал непрекъснато, взимал нейни произведения и не й ги връщал, или я обиждал по телефона, когато тя си ги поискала. Аз пиша за него, а той си затваря телефона и даже не иска да ме изслуша. А друг път ме засипва с обидни думи.

Павлова смятала, че  Орлин задържал нейни произведения, докато тя ги забрави, а после щял да ги използва и да напише песни по тях.

„Аз съм му посвещавала стихове и поеми даже като подарък. Той беше много любезен и  ми благодареше, защото присъствам на всички неговите участия. А после започна да разказва,  че го преследвам, за да се скрие и да ми използва авторските права. Ще го съсипя!“, сипе люти  закани се фенката на певеца.

Орлин1Засега Орлин не само не е използвал нейни стихове, но и твърди, че Павлова го преследва непрекъснато. Той блокирал профила й във Фейсбук, но тя си направила още няколко и непрекъснато го заливала с молби, стихове, обещания и просела неговото внимание.

Певецът пък се закани, че  ще се оплаче в полицията, тъй като смята, че дамата има проблеми с душевното здраве.  „Преследва ме непрекъснато  от няколко години. В неделя се нахвърли върху мен на обществено място и ме наплю. Сума ти хора станаха свидетели. Бълнува за някакви текстове на песни, които съм щял да й открадна, а аз даже не съм ги чел!“,  обясни Орлин.

В същото време унизената  Кристина  отишла да си извади медицинско, понеже чувствала болки в гърдите, от удара, с който певецът я съборил.  Лекарите обаче не издали документа, тъй като  не открили видими следи от удари по нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *