Фаталната Антония Петрова докара двама мъже до фалит! Виж тук:

Антония мисАнтония Петрова вече е на път да докара новото си гадже до фалит. Тя ходи с младия бизнесмен Николай от половин година, но е успяла сериозно да източи банковите му сметки.

Като жена, която знае цената си, тя твърдо отстоявала стандарта си на живот и не искала да мръдне и на крачка от всичко, което е завоювала досега. Почивките й били само в петзвездни хотели със СПА и всички полагащи се глезотии – рум сървиз, парфюми в банята, легла с балдахин, кофи с лед за шампанското и камериерки, които да ходят по петите й.

Дрехите си купувала от най-скъпите бутици, без значение в коя страна се намира и изобщо не поглеждала етикетите, а само нареждала да й ги опаковат, а Николай вадел картата си да плати.

Тя му намеквала, че бившия й съпруг Александър Бередин я водел всеки месец на почивка и изисквала същото от новото си гадже. А влюбеният Ромео й угаждал на всяка прищявка и негласно се състезавал с вече прогонения си съперник. Освен това Антония се държала като принцеса и непрекъснато искала скъпи подаръци, които приемала с достойнство.

В момента двойката се намира в Гърция на почивка на екзотичен остров, където сутрин обикаля уличките със скъпо марково колело и така поддържа формата си. В наетата от двамата вила имало и фитнес салон. На двамата толкова им харесало, че смятали да изкарат цялото лято в Гърция и да се наслаждават на топлото море и вкусната храна, която идвала направо от градините на местните. Рибари пък винаги доставяли пресен улов за кухнята им.

Антония мъжДвойката отскачала и до сушата да се позабавлява в някой изискан ресторант.

 Дотук почивката им на Атон вече струва  50 бона,  а до края на лятото ще надхвърли четвърт милион. Това явно не притеснявало младия Николай, който бил готов на всичко за любимата си.

Антония скоро ще бъде много богата жена, тъй като разводът й с Бередин е пред финал и от него тя ще получи 15 милиона долара, а отделно от тях недвижимо имущество за много пари в България. Както и семейния палат, който той й построи.

Бередин пък не изглеждал страдащ мъж. Разводът го променил и сега той видимо е подмладен, а слуховете носят, че имал млада любовница-рускиня, която станала причина и за разрива в отношенията им с Антония.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *